crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Utrecht / Crematorium Daelwijck
Utrecht

Crematorium Daelwijck

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Utrecht: Crematorium Daelwijck

Centraal gelegen in het land, aan de noordkant van de stad Utrecht, biedt Crematorium Daelwijck zeer gevarieerde mogelijkheden. In een prachtig park met waterpartijen waar u vanaf de terrassen van de restaurants zicht op heeft, ligt dit Crematorium in Utrecht. Als een dierbare is overleden is het prettig om een afscheid zo te realiseren dat iedereen er achteraf met een goed gevoel aan terugdenkt. Een omgeving kan dan beslist bepalend zijn. Ook al krijg je er op de dag zelf misschien niet alles van mee, toch blijkt de sfeer naderhand wel te zijn opgeslagen. Zo’n plek is Crematorium Daelwijck.

Mooie ruimtes, goed geluid in Crematorium Utrecht, Daelwijck

Er zijn twee aula’s met elk een eigen sfeer. De een biedt 200 genodigden een zitplaats, maar kan ook worden uitgebreid tot 900 personen. Er zijn mogelijkheden met lichteffecten die een speciale sfeer geven. De andere aula is kleiner en heeft zo’n 60 zitplaatsen, gesitueerd rondom de kist. Dit nodigt uit tot een intieme plechtigheid. Niet alleen in deze aula’s maar ook in het Grand Café en de restaurants kunnen foto’s en video’s getoond worden. De akoestiek is perfect geregeld, zodat niet alleen muziek van de vleugel goed tot zijn recht komt, maar ook elke spreker goed gehoord wordt.

Crematorium Daelwijck in Utrecht biedt afscheid op maat

U kunt hier echt alle kanten op. Misschien heeft u wel eens gedacht dat het niet gescheiden moet zijn, een ceremonie en de catering. U kunt ook luisteren naar de mooie verhalen over uw dierbare, terwijl er een glas wijn gedronken wordt. Maar u kunt ook in deze ruimte eerst de plechtigheid laten plaatsvinden, waarna de kist met de overledene wordt weggereden en de bar open gaat. In dit Crematorium Utrecht kan dat. Ieder mens is anders en elk afscheid dus ook. Bespreek al uw wensen met ons en we regelen een crematie op maat.

In alle rust herdenken in Crematorium Utrecht

Niet alleen zijn de ceremonieruimtes en de restaurants geschikt voor elk gezelschap, ook de begraafplaats, de plekken waar urnen geplaatst kunnen worden en de strooiveldjes hebben een eigen sfeer. Voor de fans van FC Utrecht is er een passende laatste rustplaats. Op het met Galgenwaard-gras aangelegde strooiveldje staan stoeltjes uit het stadion. Voor iedereen dus een eigen plek om een dierbare te herdenken, in alle rust.

Heeft u vragen of wil u direct een overlijden melden? We zijn 24/7 bereikbaar op info@crematoriuminutrecht.nl of bel 085 016 06 14. Deel uw wensen en uw uitvaartondernemer, wij denken met u mee.

Adresgegevens

Crematorium Daelwijck

Floridadreef 7
3575 AM Utrecht

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy