crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Uithoorn / Crematorium Bouwens
Uithoorn

Crematorium Bouwens

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Bouwens, maakt ieder afscheid bijzonder

Vlak naast de Nieuwe Algemene Begraafplaats in de gemeente Uithoorn vindt u crematorium Bouwens. Dit crematorium ligt aan de Noorddammerweg, tussen de dorpen Uithoorn en De Kwakel in. Het crematorium staat volledig ter beschikking van één familie. U krijgt de tijd om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare, zonder druk van andere aanwezige families. 

Een bijzonder afscheid in crematorium Bouwens

Crematorium Bouwens beschikt over alle faciliteiten om van het afscheid van uw naaste iets bijzonders te maken. Er is een passende dienst voor elke wens. Zo kunt u kiezen voor een intieme en besloten uitvaart, waarbij u afscheid neemt in huiselijke kring. Ook is er de mogelijkheid tot een kerkelijk afscheid, een sobere dienst, een publieke uitvaart, een dienst in het buitenland of een afscheid volledig op maat. Vanaf het crematorium in Uithoorn verzorgt uitvaartcentrum Bouwens de crematie. Het afscheid zelf kan op iedere gewenste locatie in Nederland of in het buitenland plaatsvinden.

Crematorium Bouwens biedt een passend afscheid

Uitvaartcentrum Bouwens beschikt over een crematorium, een aula met zitplekken voor circa 120 personen, een rouwkamer en een ontvangstkamer. Dankzij deze voorzieningen kunnen de opbaring, het rouwbezoek, het afscheid en het condoleren allemaal in het crematorium zelf plaatsvinden. Het team van crematorium Bouwens zorgt voor een bijzonder en passend afscheid. De uitvaartbegeleider speelt in op wat er gezegd of juist niet gezegd wordt en heeft oog voor iedereen. 

Crematorium Bouwens bewaart de as na de crematie een maand. Hierna bent u vrij om invulling aan de gewenste asbestemming. Het is mogelijk de as bij te zetten in het columbarium of in een urnengraf bij crematorium Bouwens of een andere begraafplaats. 

Afscheid regelen bij crematorium Bouwens

In de moeilijke dagen rondom het overlijden van uw naaste zoekt u houvast. U moet in korte tijd veel regelen en bespreken. Het team van crematorium Bouwens neemt u het werk uit handen, maakt tijd voor u en luistert aandachtig naar uw wensen. Crematorium Bouwens zorgt voor een bijzonder afscheid dat past bij u, uw overleden dierbare en de nabestaanden. Het team van uitvaartbegeleiders zorgt dat alles, van begin tot eind, tot in de puntjes geregeld is. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons gerust.

Meer weten over Crematorium Bouwens?

Crematorium Bouwens in Uithoorn ligt naast de Nieuwe Algemene Begraafplaats en Amstelhof Sport & Health Club. Per auto is het crematorium eenvoudig te bereiken via de provinciale weg N196, afslag ‘De Kwakel’. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf het station Uithoorn instappen in bus 147 en uitstappen bij halte ‘Uitvaartcentrum’.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee met een crematie in Uithoorn.

Adresgegevens

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel

Routebeschrijving
Samen maken wij ieder afscheid bijzonder

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy