crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Ugchelen / Crematorium Heidehof
Ugchelen

Crematorium Heidehof

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Heidehof in Ugchelen

In het dorpje Ugchelen, aan de rand van de Veluwe, vindt u Crematorium Heidehof. Dit moderne crematorium in de buurt van Apeldoorn biedt u alles wat u nodig heeft voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Hier staat gastvrijheid voorop. Daarom zullen de uitvaartverzorgers altijd met u meedenken en geven u vrijblijvend advies. U krijgt alle tijd en ruimte om het afscheid voor te bereiden.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614 en info@crematorium24.nl

Crematie in Crematorium Heidehof

Het is belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Daarom krijgt u bij Crematorium Heidehof in de gemeente Apeldoorn alle tijd die u nodig heeft. Het moderne crematorium heeft een ruime en sfeervolle aula. Deze aula betreedt u via de ruime ontvangstruimte. Dankzij de glas-in-loodramen komt er veel licht binnen in de aula. Er is plek voor 125 belangstellenden. Voor een grote plechtigheid kan de ontvangstruimte bij de aula betrokken worden, waardoor er ruimte ontstaat voor zo’n 300 gasten. Na afloop is er in de koffiekamer gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Indien gewenst kunt u uw overleden dierbare na afloop van de plechtigheid begeleiden naar de ovenruimte. Hier krijgt u nog even de tijd voor een laatste afscheid.

Asbestemming bij Crematorium Heidehof

Na afloop van de crematie wordt de as zorgvuldig verzameld. Deze as mag u na een bezinningsperiode van een maand ophalen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de asbestemming bij Crematorium Heidehof. Bij het crematorium in Ugchelen kunt u de as bijzetten in een van de twee binnencolumbaria in een nis die u zelf uitkiest. Ook kan de as bewaard worden in een urn of assieraad. Daarnaast is er plek in de urnenkelder van begraafplaats Heidehof en in de urnenmuur in de urnentuin. Tot slot is er de mogelijkheid tot bijzetten in een bosurnengraf of kunt u de as verstrooien op een van de aangewezen plekken of bijzetten bij een bestaand graf.

Crematie regelen bij Crematorium Heidehof

Voor een passend afscheid van uw overleden dierbare kunt u altijd terecht bij het crematorium aan de Engelanderholt 95 in Ugchelen. Het crematorium ligt in de buurt van de steden/dorpen Apeldoorn, Vaassen, Epe, Loenen, Hoenderloo en omstreken en biedt veel mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een overlijden melden? Neem dan contact met ons op. Wij  zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij helpen u de crematie in Ugchelen zo te regelen dat u er een mooie en dierbare herinnering aan overhoudt. U kunt ons 24/7 bereiken op 085 01 6 0614 en info@crematorium24.nl

Adresgegevens

Crematorium Heidehof

Engelanderholt 95
7339 BX Ugchelen

Routebeschrijving
Het moderne crematorium biedt veel mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy