crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Uden / Crematorium Uden
Uden

Crematorium Uden

Kerk uden

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Uden

Veel kleuren en kunst maken de sfeer, in het crematorium in Uden, aangenaam. Het interieur is zo aangekleed dat een prettige omgeving is gerealiseerd waarin rust en comfort belangrijk zijn. Op een emotioneel, stressvol moment als na een overlijden van een dierbare of een goede vriend(in), oom, zus, of zelfs kind, kan een omgeving natuurlijk niet alles doen. Maar de ervaring leert dat een goed geregeld afscheid in een prettige omgeving, het crematorium in Uden, nabestaanden zeker steunt. Wij kunnen u hierin bijstaan.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Uden

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij crematorium Uden. We helpen u de crematie te regelen, in het crematorium in Uden, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 1636

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Uden?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u bij crematorium Uden. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Uden. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen en een bijzonder afscheid voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies zodat u afscheid kunt nemen. Een stijlvolle uitvaart bij Uden crematorium, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 1636 of mail naar info@crematoriuminuden.nl

Bloemstuk

Napraten en herinneringen ophalen in crematorium Uden

Wat het verwerken van een verlies ook kan helpen is het samenzijn na de plechtigheid, in het crematorium van Uden. De woorden van de sprekers, eventuele beelden van de overledene van zijn of haar hele leven, brengen veel eigen herinneringen boven. Ook de muziek die typerend was voor de overledene kan bepaalde emoties opwekken. Juist door die gevoelens daarna te delen, in het crematorium van Uden, maken ze een mooie nieuwe herinnering. Dat helpt om de dagen, weken na het afscheid verdriet een plek te geven.

Na crematie in crematorium te Uden

Na de daadwerkelijke crematie in Uden krijgt u nog de –wettelijk vastgelegde – periode van een maand, waarin u kunt bedenken wat u met de stoffelijke resten van de overledene zou willen doen. Het crematorium in Uden stuurt u tegen die tijd bericht en kan met u diverse mogelijkheden bespreken. Er is echt veel meer mogelijk dan u wellicht ooit dacht, dus laat u vooral goed informeren. Uw uitvaartbegeleider van Uden crematorium denkt ook graag met u mee, maar de directe medewerkers, van het Uden crematorium, helpen u hiermee verder.

Adresgegevens

Kerk uden

Crematorium Uden

Belgenlaan 11
5406 XN Uden

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy