crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Tilburg / Crematorium Tilburg
Tilburg

Crematorium Tilburg

Binnenstad van Tilburg

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium in Tilburg

Aula Aurora heeft 120 zitplaatsen, op ronde banken. De ruimte is bijzonder door het aparte plafond met binnenvallend licht vanaf de deels gekleurde bovenlichten. De digitale piano biedt de mogelijkheid voor live muziek bij de plechtigheid. De smaakvolle koffieruimte met verschillende zitjes maakt het geheel compleet. Aula Andante is met 50 zitplaatsen een intieme ruimte. De rondom geplaatste banken gericht naar spreker en de kist met de overledene maken de ruimte, van het crematorium in Tilburg, al snel persoonlijk. Ook hier is de koffiekamer met moderne strakke ronde vormen heel stijlvol en sfeervol. De grootste aula, aula Atrium heeft 200 zitplaatsen. Hier zijn het rechte banken, die in een ruimte met bijzondere raampartijen en apart buitengebruik staan. Het geheel straalt een serene sfeer uit. Alle aula’s van het crematorium in Tilburg zijn voorzien van plasmaschermen. Alle faciliteiten dus voor een persoonlijk afscheid van een dierbare.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Tilburg

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie te regelen, bij het crematorium in Tilburg, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 06 14

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Tilburg?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Tilburg. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 06 14 of mail naar info@crematoriumintilburg.nl

Bloemstuk

Laatste afscheid in crematorium Tilburg

Na de plechtigheid, in het crematorium van Tilburg, wordt de overledene naar de ovenruimte gebracht. Een aantal nabestaanden, maximaal 15 personen, mag erbij aanwezig zijn als de kist wordt ingevoerd. Als u gebruik maakt van aula Andante, kunt u de kist met de overledene begeleiden, al wandelend door de natuurtuin. Na de crematie, in het crematorium in Tilburg, blijft de as nog een maand in het crematorium, dit is een wettelijk vastgelegde periode die u als nabestaande ook gelegenheid geeft over de asbestemming na te denken.

Adresgegevens

Binnenstad van Tilburg

Crematorium Tilburg

Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy