crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Terneuzen / Crematorium Terneuzen
Terneuzen

Crematorium Terneuzen

Voetpad naast een meer

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in het crematorium in Terneuzen

In het crematorium in Terneuzen zijn alle voorzieningen aanwezig voor een mooi, passend afscheid. De ruimtes zijn stijlvol. De familiekamer is een speciale ruimte waar de naaste familieleden of nabestaanden zich kunnen voorbereiden op de plechtigheid. Hier kunnen maximaal 15 personen zich terugtrekken. Vervolgens gaat men naar de aula, die afhankelijk van de grootte van het aanwezige gezelschap kan worden uitgebreid. Een heel klein gezelschap kan ook alleen van de koffiekamer gebruik maken. Uw persoonlijke wensen zijn leidend bij het crematorium in Terneuzen.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Terneuzen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie te regelen, in het crematorium in Terneuzen, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Bloemstuk

Een uitvaart regelen in Terneuzen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Terneuzen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Waxinelichtjes

Persoonlijke presentatie op beamer in crematorium Terneuzen

De ‘beste’ manier om een dierbare te herdenken is voor iedereen verschillend. Maar mocht een persoonlijke presentatie over het leven van uw dierbare voor u het middel zijn, dan kunnen we die, bij het crematorium in Terneuzen, vertonen via onze beamer in de aula. Misschien wilt u live muziek dan kunt u gebruik maken van de vleugel die hier staat. Een live-stream behoort ook tot de mogelijkheden, zodat ook iemand die niet fysiek aanwezig kan zijn toch mee kan luisteren en kijken. Wat u verder aan ideeën of wensen heeft, tijdens de ceremonie, bij het crematorium in Terneuzen, bespreek het met uw uitvaartbegeleider. Sommige zaken moeten bijtijds worden geregeld, zodat het allemaal vlekkeloos verloopt.

Condoleance in crematorium Terneuzen

Na de plechtigheid, in het crematorium van Terneuzen, met elkaar napraten is van groot belang voor de rouwverwerking. Vaak komen er allerlei herinneringen boven door de sprekers, of de beelden, soms ook door de muziek. En door die herinneringen met elkaar te delen worden ze versterkt. Zo kunnen dit soort gesprekken helend werken voor het verdriet. Soms wordt zelfs gelachen en dat is ook goed. Het verlies wordt er niet minder door, maar het verdriet kan een plek krijgen.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 06 14 of mail naar info@crematoriuminterneuzen.nl

Adresgegevens

Voetpad naast een meer

Crematorium Terneuzen

Bellamystraat 28c
4532 CP Terneuzen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy