crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Spijkenisse / Crematorium Spijkenisse
Spijkenisse

Crematorium Spijkenisse

Afbeelding van een rivier met een aantal boten

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium in Spijkenisse

Een laatste afscheid is een moeilijk, maar belangrijk moment in een mensenleven. Wij willen daar graag met u de tijd voor nemen. Alles goed en naar uw wensen regelen. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en het komt goed. De herinnering aan deze dag moet troostend zijn. Wij willen dat samen met u realiseren in Spijkenisse.

Waxinelichtjes

Persoonlijkheid in beeld en woord in crematorium Spijkenisse

De aula, van het crematorium in Spijkenisse, geeft ruimte aan ongeveer 100 zitplaatsen en 40 staanplaatsen. De belangstellenden worden opgevangen in een ontvangkamer, de directe familie heeft een eigen kamer waar ze zich voor de plechtigheid nog even rustig kunnen voorbereiden. Een afscheid wordt mede bepaald door de sprekers, de muziek en de eventuele beelden. Dit is mogelijk bij het crematorium in Spijkenisse. Elk persoon is uniek, en juist door die unieke kwaliteiten toe te lichten in anekdotes en met foto’s of video’s, kunt u of andere aanwezigen de overledene het beste herdenken. Als u daar hulp bij wilt hebben, kan dat altijd.

Bloemstuk

Na de plechtigheid in crematorium Spijkenisse

Na afloop is er de mogelijkheid gebruik te maken van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes. Bekijk alvast onze pakketten, zodat u een idee krijgt wat is inbegrepen en wat niet. U zult altijd vooraf weten waar u, ook financieel, aan toe bent. Een aantal weken na de crematie zal u, door het crematorium in Spijkenisse, bericht krijgen dat u de as kunt ophalen. U kunt de as laten verstrooien of laten opnemen in de urnenmuur. Andere mogelijkheden kunt met het crematorium Spijkenisse bespreken.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Spijkenisse

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  Wij helpen u de crematie regelen, in het crematorium in Spijkenisse, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Adresgegevens

Afbeelding van een rivier met een aantal boten

Crematorium Spijkenisse

Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy