crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Sneek / Crematorium Sneek
Sneek

Crematorium Sneek

Twee torens met een kanaal eronder

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Sneek

Naast een moderne, maar warme aula, geschikt voor ongeveer 120 bezoekers, zijn er bij het crematorium Sneek, verschillende familiekamers en een lounge. De huiselijkheid die alle vertrekken uitademen zijn typerend voor de sfeer. Een grand-café achtige lounge, van het crematorium in Sneek, biedt een prettige omgeving om na de plechtigheid om na te praten. De gesproken woorden en de beelden die voorbij komen, maken vaak herinneringen los die gedeeld moeten worden. Samen kan een verdriet zo een plekje krijgen. Al is het maar voor dit moment. Goede gesprekken vormen een herinnering die blijvend is.

Waxinelichtjes

Geluid en beeld in crematorium Sneek

Met de moderne audio-installatie is het geluid bij Crematorium Sneek optimaal te regelen, zodat iedereen alles goed kan verstaan. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor beeld ook aanwezig, die worden groot geprojecteerd op de muur. Waardoor ook dat dus goed zichtbaar is voor iedereen. Elk mens heeft zijn eigen gewoonten en rituelen. Elke uitvaart zal er dus ook anders uitzien. U bent vrij om uw eigen voorkeuren aan de uitvaart bij het crematorium in Sneek aan te geven. Alles is bespreekbaar, bijna alles is uitvoerbaar. Samen met u proberen we de uitvaart zo passend mogelijk bij het leven en karakter van de overledene te organiseren.

Bloemstuk

Een uitvaart regelen in Sneek?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u bij Crematorium Sneek. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Sneek. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Bloemstuk

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Sneek

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie regelen, in het crematorium in Sneek, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 06 14

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 06 14 of mail naar info@crematoriuminsneek.nl

Adresgegevens

Twee torens met een kanaal eronder

Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy