crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Schiedam / Crematorium Schiedam
Schiedam

Crematorium Schiedam

Crematorium Schiedam

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Schiedam

Ook al ligt het crematorium in Schiedam in de drukke Randstad, de rust van de omgeving is opvallend. De warme en eigentijdse inrichting en het kleurgebruik zorgen ervoor dat er een huiselijke sfeer heerst. Het crematorium in Schiedam beschikt over een ruime aula met 140 zitplaatsen. Naast plaats op comfortabele banken is er nog ruimte voor 200 belangstellenden. Er is hier gekozen voor banken in plaats van stoelen, omdat dat meer mogelijkheden biedt voor troostend contact. Een fijne omgeving voor een bijzonder afscheid.

Crematorium Schiedam Koffiekamer

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Schiedam.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Schiedam zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 06 14

Crematorium Schiedam beeld in tuin

Een uitvaart regelen in Schiedam?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Schiedam. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 06 14 of mail naar info@crematoriumschiedam.nl

Crematorium Schiedam grafkist

Muziek en beeld bij crematorium Schiedam

Of u nu bijvoorbeeld een foto van de overledene wilt tonen op een scherm, of een heel levensverhaal, alles is mogelijk in het crematorium in Schiedam. Ook met persoonlijke muziek kunt u op een mooie, passende manier het afscheid van de overledene bijzonder maken. Zelfs kunnen op de grote lichtwand alle gewenste kleuren worden geprojecteerd. De grote vleugel die aanwezig is in het crematorium in Schiedam, biedt de gelegenheid ook hiermee een eigen invulling aan de plechtigheid te geven. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider. Neem contact op via 085 016 06 14. Of bekijk hier wat de mogelijkheden zijn in onze diverse pakketten.

Koffiehoek in crematorium Schiedam

Als gasten voor een plechtigheid veel te vroeg arriveren, zoals vaak gebeurt, kunnen ze al wat drinken of eten in ‘de koffiehoek’. Een plek waar bezoekers voor de urnentuinen eventueel ook bloemen kunnen kopen of even een praatje kunnen maken. Deze warme aandacht is typerend voor het crematorium in Schiedam.

Adresgegevens

Crematorium Schiedam

Crematorium Schiedam

Burgemeester van Haarenlaan 1450
3118 GR Schiedam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy