crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Rotterdam / Crematorium Rotterdam Zuid
Rotterdam

Crematorium Rotterdam Zuid

Crematorium Rotterdam Zuid

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Gedenken en napraten in Crematorium Rotterdam Zuid

Vlakbij de Zuiderbegraafplaats aan de zuidrand van Rotterdam ligt uitvaartcentrum en crematorium Rotterdam Zuid. De strakke en open entree van het zuid crematorium leidt naar een ontvangsthal met stemmige en warme kleuren. Er zijn drie aula’s, variërend van groot tot klein. De grote aula, Erasmusbrug genaamd, biedt comfortabele zitplaatsen aan 120 personen. De kleinere aula, Willemsbrug, biedt plaats aan 80 belangstellenden. Beide ruimtes zijn uit te breiden met staanplaatsen tot respectievelijk 250 en 120 aanwezigen. Daarnaast is er nog de intieme familieaula in het Rotterdam crematorium waar een gezelschap tot 20 personen afscheid kan nemen van een overledene.

Crematorium Rotterdam Zuid grote aula

Gedenken en napraten in Crematorium Rotterdam Zuid

Niet alleen zijn er bij Crematorium Rotterdam Zuid mooie ruimtes voor een passende plechtigheid in Crematorium Rotterdam, maar ook de koffiekamers zijn aantrekkelijk om ook na het afscheid van een dierbare na te praten. Over diens leven, om herinneringen opnieuw te delen, samen een traan te laten, maar ook om samen te lachen. Het assortiment hapjes en drankjes van Crematorium Rotterdam Zuid is groot en altijd bespreekbaar en aan te passen om het geheel zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar ook de ruimtes zijn passend te maken voor de grootte van het gezelschap, met schermen kan het worden uitgebreid of juist intiemer worden gemaakt.

Crematorium Rotterdam Zuid aula

Beeld en geluid in crematorium Rotterdam Zuid

Met de nieuwste apparatuur kunnen beelden geprojecteerd worden in Crematorium Rotterdam, niet alleen foto’s maar ook bewegend beeld. Muziek kan gekozen worden uit de ruim aanwezige muziekbibliotheek, maar ook zelfgekozen muziek kan worden gebruikt. Uiteraard is live muziek ook mogelijk. Er staat een prachtige vleugel in Crematorium Rotterdam. Ook voor zang is, indien nodig, versterking aanwezig. Een afscheid is altijd verdrietig, maar een mooie ruimte en passende beelden en muziek maken het uiteindelijk wel een nieuwe herinnering, waar met een goed gevoel aan terug gedacht kan worden. Het verlies en het verdriet daarover blijft, maar een mooi afscheid helpt bij het verwerken hiervan. Dit kan bij Crematorium Rotterdam Zuid.

Crematorium Rotterdam Zuid ontvangstruimte

Samen een afscheid regelen in Crematorium Rotterdam Zuid

Een uitvaart organiseren is in Crematorium Rotterdam, zeker in een periode van emoties, lastig om goed te doen. Terwijl alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld moet zijn. Wij helpen u daar graag mee bij Crematorium Rotterdam, waar u wilt. Als u toch zaken alleen wilt regelen is dat ook goed. Uw wensen zijn het belangrijkst, wij komen u daarin zoveel mogelijk tegemoet bij Rotterdam Crematorium.

Wilt u meer informatie of direct een overlijden melden in regio Rotterdam? Bel 085 019 2467  of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl.
We zijn 24/7 bereikbaar bij Rotterdam Crematorium voor het regelen van de crematie.

Adresgegevens

Crematorium Rotterdam Zuid

Crematorium Rotterdam Zuid

Maeterlinckweg 101
3084 KD Rotterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy