crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Rotterdam / Crematorium en begraafplaats Laurentius
Rotterdam

Crematorium en begraafplaats Laurentius

Crematorium en begraafplaats Laurentius

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Rotterdam, crematorium en begraafplaats Laurentius

Temidden van woonwijken in Nieuw-Crooswijk biedt crematorium en begraafplaats Laurentius een oase van rust. Een van de oudste begraafplaatsen van Rotterdam met bezienswaardige graven en oeroude bomen. Sinds 2013 is hier ook een crematorium. In Nieuw-Crooswijk is een plek van afscheid gecreëerd voor mensen uit alle windrichtingen.  Kaapverdianen, Afrikanen, Filipijnen, Surinamers en de laatste tijd vonden ook Oost-Europeanen hier hun laatste rustplaats. Elk met hun eigen ceremonies en rituelen.

St. laurentius

Crematie in Crematorium Laurentius, Rotterdam

Strak en stijlvol is de ruimte waar u in Crematorium Rotterdam, Laurentius een afscheid kunt realiseren. De mooie historische accenten geven de ruimte sfeer. De overdekte zuilengalerij kan ook bij de ruimte getrokken worden als het weer het toelaat. Er zijn mogelijkheden voor het tonen van foto’s of bewegende beelden en uiteraard zijn de faciliteiten voor geluid goed voorzien. Samen met andere nabestaanden kunt u hier een passend afscheid voor uw dierbare organiseren.

St. Laurentius familiekamer

Viering in Kapel bij Crematorium Rotterdam, Laurentius

Mocht u voor de plechtigheid nog een viering willen toevoegen aan het afscheid, kunt u terecht in kapel Heilige Maria der Engelen. In deze onder architectuur gebouwde moderne intieme kapel is alles aanwezig voor een katholieke dienst. Er kunnen 70 mensen een zitplaats krijgen en daarnaast zijn er zo’n 30 staanplaatsen. In Crematorium Rotterdam zijn veel mogelijkheden en kan uw uitvaartleider u helpen het afscheid zo te verzorgen, dat u er naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Hoe verdrietig een afscheid ook is, een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van het verlies.

St. Laurentius aula

Crematie in Crematorium Laurentius, Rotterdam

In Crematorium Rotterdam, Laurentius kunnen 10 personen bij de invoerceremonie zijn van de overledene. Via camerabeelden is dit ook op schermen in de aula te volgen. Na een aantal weken zult u bericht krijgen dat de as kan worden opgehaald. U kunt die meenemen of kiezen voor bijzetting in een bestaand graf, in het columbarium (urnenmuur) of in de urnentuin. U kunt voor het moment van bijzetting ook kiezen voor een herdenkingsdienst in de kapel of de condoleanceruimte.

Heeft u vragen over Crematorium Rotterdam, Crematorium en begraafplaats Laurentius? Bel met 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl. We zijn 24/7 bereikbaar. Bespreek al uw wensen met ons voor het regelen van de crematie.

Adresgegevens

Crematorium en begraafplaats Laurentius

Crematorium en begraafplaats Laurentius

Nieuwe Crooswijkseweg 123
Rotterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy