crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Rotterdam / Crematorium en begraafplaats Hofwijk
Rotterdam

Crematorium en begraafplaats Hofwijk

Crematorium en begraafplaats Hofwijk

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium en begraafplaats Hofwijk

In een landelijke omgeving ligt sinds 1977, aan de Delftse Schie in Rotterdam, Overschie Crematorium en begraafplaats Hofwijk. In dit modern ogende gebouw, vindt u sfeervolle en warme ruimtes van Crematorium Hofwijk om een mooi afscheid van een dierbare te realiseren. In een prettige, rustige sfeer, in een mooi aangelegd park, met zicht op een waterpartij komt u al snel in de plechtige stemming die meestal bij een uitvaart gebruikelijk is. Passend in de multiculturele omgeving van Rotterdam is Crematorium Hofwijk ook hier voor elk mens een mooi afscheid te organiseren. Met ieders rituelen en gewoontes wordt rekening gehouden en de ruimtes kunnen zo nodig worden aangepast.

Crematorium Hofwijk aula

Plechtigheid en condoleance in Crematorium Hofwijk

Crematorium Hofwijk in Rotterdam heeft twee aula’s voor de plechtigheid. Aula Calendula heeft 150 zitplaatsen en ook zo’n aantal staanplaatsen. Aula Lilium geeft aan 70 aanwezigen een zitplaats en nog 50 belangstellenden kunnen staan. Na het afscheid bij Crematorium Hofwijk kunt u gebruik maken van één van de vier condoleanceruimtes. Tulipa, Passiflora, Helianthus en Rosa. Voor een afscheid in een kleiner gezelschap kunt u ook terecht in een apart bijgebouw. In deze Witte Kapel kunt u zowel de plechtigheid als de condoleance met hapjes en drankjes in dezelfde ruimte laten plaatsvinden.

Crematorium Hofwijk Koffiekamer

Meerdere faciliteiten in Crematorium Hofwijk in Rotterdam

Via een webcast is de plechtigheid ook voor mensen die niet ter plaatse kunnen zijn te volgen. Alleen degene die u een link geeft kunnen dan via internet terecht. Voor het afscheid, net na het overlijden, kunt u de overledene ook laten opbaren in Crematorium Hofwijk. Er kunnen dan ook rouwbezoeken worden afgelegd. Mocht u na de plechtigheid de overledene tot de crematieruimte willen begeleiden, dan is dat voor een beperkt aantal mensen mogelijk.

Crematorium Hofwijk Witte kapel

Een afscheid op maat bij Crematorium Hofwijk in Rotterdam

Elk mens is anders, elk afscheid dus ook. Passend bij de persoonlijke herinneringen, de tradities en rituelen en passend bij elk geloof. Als een afscheid goed geregeld is, verzorgd van begin tot eind, dan is dat een afscheid waar u ook naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Uw uitvaartbegeleider van Crematorium Hofwijk adviseert u waar nodig en volgt uw wensen zoveel mogelijk. Vertel ons wat voor u belangrijk is bij het afscheid van uw dierbare en samen realiseren we een afscheid op maat bij het regelen van de crematie.

Bel gerust als u vragen heeft en of een overlijden wil melden met 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Adresgegevens

Crematorium en begraafplaats Hofwijk

Crematorium en begraafplaats Hofwijk

Delftweg 230
3046 ND Rotterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy