crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Rosmalen / Crematorium Rosmalen
Rosmalen

Crematorium Rosmalen

Uitzicht over een meer

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2.499,00

Crematorium in Rosmalen

Met 100 zitplaatsen is de aula van het crematorium in Rosmalen een niet al te grote zaal, maar juist zeer geschikt voor intieme bijeenkomsten. De kleurrijke accenten bij grijs en houttinten, maken de ruimtes van het crematorium in Rosmalen fris maar rustig. Het gebruik van banken maakt de ervaring in de ruimte ook intiemer. Mensen zijn sneller geneigd steun bij elkaar te zoeken als ze dichter bij elkaar zitten. Stoelen geven dan vaak meer afstand. Warmte en persoonlijke aandacht helpen bij de rouwverwerking.

Rosmalen aula

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Rosmalen

Vertelt u ons wat een crematie in Rosmalen voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Rosmalen aula

Een uitvaart regelen in Rosmalen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Rosmalen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminrosmalen.nl

Rosmalen aula

Eigen inbreng bij crematieplechtigheid in crematorium Rosmalen

Ieder mens is anders, dus ieder mens verdient een heel eigen uitvaart. Een plechtigheid moet passen bij het leven van de overledene, dat bepaalt vaak een mooi afscheid. Persoonlijk door eigen muziek en beelden, bijzonder door mooie woorden of vooral typerende woorden. Er is veel mogelijk in het crematorium in Rosmalen en wij kunnen hierbij helpen. Alles waar u voor kiest, is goed.

Bespreek al uw wensen in Rosmalen

Niet alleen beeld en muziek kunt u in het crematorium in Rosmalen laten zien en horen, maar ook tijdens de condoleance zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft eventuele catering. Bekijkt u wel vooraf even wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze en wat niet. Of u de plechtigheid nu wilt aankleden met live-muziek of de condoleance met een high-tea, alles is bespreekbaar. Zo persoonlijk en passend als u maar wenst. Wij regelen de crematie voor u in het crematorium in Rosmalen.

Adresgegevens

Uitzicht over een meer

Crematorium Rosmalen

Oude Baan-Oost 170
5244 NG Rosmalen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy