crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Roosendaal / Crematorium Roosendaal
Roosendaal

Crematorium Roosendaal

Oud gebouw in Roosendaal

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium Zegestede in Roosendaal

De ruim opgezette aula, van het crematorium Zegestede in Roosendaal, biedt plaats aan 296 belangstellenden. De familie of directe nabestaanden kan plaatsnemen op een licht gebogen bank, waarmee een intieme sfeer is gecreëerd. Daarachter zijn de rijen stoelen recht opgesteld. Het crematorium Zegestede in Roosendaal, is ook voorzien van een balkon waar aanwezigen kunnen plaatsnemen. De ruimte is licht en sfeervol. Ook de mooie grote vleugel geeft sfeer en kan gebruikt worden voor live vertolkingen van favoriete muziekstukken van de overledene.

Bloemstuk

Muziek en beelden in crematorium Zegestede Roosendaal

Vanuit de regiekamer wordt alle muziek voorbereid en geregeld, doorgesproken met uw uitvaartondernemer. De aula, van het crematorium Zegestede in Roosendaal, beschikt over een groot plasmascherm van 3,5 m. Dit brede scherm biedt de mogelijkheid om echt voor iedereen zichtbaar de foto’s of video’s te tonen die het leven van de dierbare toelichten. Natuurlijk is dit een periode van veel verdriet, maar een waardig, passend afscheid doet elke aanwezige uiteindelijk goed. We helpen u daar graag en deskundig bij. Alles is bespreekbaar bij het crematorium in Roosendaal.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Roosendaal?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Roosendaal. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminroosendaal.nl

Bloemstuk

Stijlvol afscheid in crematorium Zegestede in Roosendaal

Mocht u uw dierbare na de plechtigheid willen vergezellen tot in de crematieruimte, dan kan dat bij het crematorium in Roosendaal, met maximaal 12 personen. Daarna is er de gelegenheid om met de andere aanwezigen samen te komen, elkaar te condoleren en de overledene nog te gedenken in de gesprekken. Dit kan vergezeld gaan van koffie, thee of een andere consumptie. De mogelijkheden, in crematorium Roosendaal, op dit gebied zijn groot. Bekijk vooraf even wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Zegestede in Roosendaal

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie te regelen, in het crematorium in Roosendaal, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Adresgegevens

Oud gebouw in Roosendaal

Crematorium Roosendaal

Ionweg 12
4706 NS Roosendaal

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy