crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Roermond / Crematorium Roermond
Roermond

Crematorium Roermond

Afbeelding rivier door Roermond

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2299,00

Crematorium Roermond

Het donkere baksteen en lichte natuursteen vormt een opvallende combinatie aan de buitenkant van het gebouw, van het crematorium in Roermond. De muurstrips die gebruikt zijn, doen denken aan materiaal dat traditioneel in de Limburgse bouw gebruikt is. Deze komen ook binnen terug in de muur van de aulawand waar men tijdens een afscheidsplechtigheid, in het crematorium in Roermond, naar kijkt. Donker houtwerk en gevarieerd kleurgebruik zorgen daarbij voor warme accenten binnen. Een sfeervolle plek voor een gedenkwaardig afscheid.

Bloemstuk

(Live)muziek, sprekers en beelden in crematorium Roermond

In de aula, van het crematorium in Roermond, zijn voor 150 zitplaatsen. Met de uitgebreide audiovisuele installatie is er alle ruimte om een persoonlijke invulling aan de afscheidsplechtigheid te geven. Er is een mooie vleugel tot uw beschikking. Er zijn tv-schermen waarop beelden van de overledene kunnen worden geprojecteerd. Bespreek uw wensen met uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24 en bekijk wat er mogelijk is in onze pakketten. Zo weet u vooraf waar u precies aan toe bent.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Roermond?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Roermond. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminroermond.nl

Bloemstuk

Napraten in koffiekamer of lounge in crematorium Roermond

Na een vaak emotionele afscheidsplechtigheid kan het prettig zijn onder het genot van een drankje en een hapje even na te praten. In het crematorium van Roermond, kunt u daarvoor in een koffiekamer of de grotere lounge terecht. Samen herinneringen ophalen die bovenkwamen door de gesproken woorden, of de zichtbare beelden kan heel fijn zijn. Vaak werken deze samenkomsten troostend en geven weer steun voor de komende dagen voor de directe nabestaanden. Mooie herinneringen aan een goed verlopen afscheid helpen bij het verwerken van het verdriet.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Roermond

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in Roermond, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2299,00
Altijd een warm & waardig afscheid
Landelijke dekking
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar
Wij zijn onderdeel van Uitvaart24

Adresgegevens

Afbeelding rivier door Roermond

Crematorium Roermond

Kitskensdal 60
6045 EX Roermond

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

U kunt bij ons terecht in diverse crematoria bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy