crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Rijswijk / Crematorium en begraafplaats Eikelenburg
Rijswijk

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

Gelegen aan de Eikelenburglaan is dit stijlvolle, strakke gebouw een sfeervolle plek voor voor een mooi en passend afscheid. De belangstellenden worden ontvangen in een kleurrijke, warme ruimte met diverse zitgedeelten. De grote aula biedt aan 140 mensen een zitplaats, op banken die in een halve cirkel om de kist zijn gesitueerd. Met staanplaatsen kan het aantal bezoekers tot 300 bij het afscheid aanwezig zijn. Door de glazen wand achter de kist is er prachtig uitzicht op een bomenlaan. Met de vleugel en alle faciliteiten op het gebied van beeld en geluid biedt deze aula voor ieder gezelschap een mooi decor voor een afscheid.

Grafkist buiten

Crematorium Eikelenburg in Rijswijk, afscheid ook buiten

Elk persoon is anders, elk leven loopt anders, dus ook elk afscheid is uniek. Juist een mooie omgeving helpt om een passende uitvaart te organiseren. Er zijn meerdere ruimtes die wisselend kunnen worden ingezet, als ontvangstruimte, als aula, als koffiekamer, of als familiekamer. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kan een geschikte ruimte gekozen worden. Ook buiten is er ruimte voor een afscheid. Een buitenterras voor een condoleance behoort ook tot de mogelijkheden.

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg ontvangstruimte

Uitvaart kan ook ‘s avonds in Crematorium Eikelenburg in Rijswijk

Soms kan het prettiger zijn het afscheid na kantoortijden te laten plaatsvinden, dat is bij Crematorium Eikelenburg geen probleem. In dit Crematorium in Rijswijk, enkele minuten rijden van Den Haag, kunt u terecht vanaf het opbaren van uw dierbare tot en met het regelen van de crematie. Een klein gezelschap kan de overledene begeleiden tot in de ovenruimte. Alles vindt plaats naar uw wens. Vertel uw uitvaartleider uw wensen en samen realiseert u een afscheid, passend bij uw naaste en ook passend bij uw budget.

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg vooraanzicht

Benieuwd naar de mogelijkheden in Crematorium Eikelenburg?

Niet alleen de plechtigheid kan in diverse ruimtes plaatsvinden, maar bij elke condoleance is ook een passende ruimte aanwezig. In een koffiekamer met gezellige, kleurrijke zitjes kunt u catering op maat bestellen, maar ook in een intieme familiekamer. Van koffie, thee en gebak tot aan dranken, hapjes en diner.  Een aantal weken na de crematie, kunt u de as van uw dierbare ophalen en laten bijzetten op een plaats op de begraafplaats, maar kan ook verstrooid worden.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over Crematorium en begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk. Bel direct naar 085 016 06 14 bij een overlijden, of mail naar info@crematoriumrijswijk.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Adresgegevens

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg

Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy