crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Purmerend / Crematorium Purmerend
Purmerend

Crematorium Purmerend

Plein in Purmerend

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Purmerend

Het afscheid van uw dierbare kunt u geheel naar wens invullen. De huidige locatie, van het uitvaartcentrum in Purmerend, is modern en eigentijds, maar moet in verband met een gewijzigd bestemmingsplan wijken. Dit geeft de nieuwe vestiging de gelegenheid nog weer nieuwe aanpassingen te realiseren. Zo is het nieuwe plan milieubewust door het toepassen van een ‘grasdak’ en door middel van zonnepanelen. Voorafgaand aan het gebruik, van het crematorium in Purmerend, kunt u besluiten de plechtigheid te organiseren waar u wilt. Wij kunnen u daarbij goed bijstaan.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Purmerend

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie te regelen, in het crematorium in Purmerend, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 06 14

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Purmerend?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Purmerend. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 06 14 of mail naar info@crematoriuminpurmerend.nl

Bloemstuk

Crematie in crematorium Purmerend

Dat een dierbare verliezen emotioneel zwaar is, is voor iedereen duidelijk. Dat een mooi afscheid kan helpen bij het verwerken van dit verlies, wordt door velen nog onderschat. De ervaring leert dat dit voor veel mensen toch echt zo is en onze uitvaartleider helpt u graag bij het organiseren van een troostende, blijvende herinnering aan een mooi afscheid, in het crematorium in Purmerend. Bekijkt u onze pakketten, zodat u een keuze kunt maken uit het soort afscheid u wenst. In de huidige locatie is het wel mogelijk muziek af te spelen, maar er kunnen geen beelden vertoond worden. Bespreek al uw wensen ons en u krijgt vooraf duidelijkheid over de kosten en over de crematie in Purmerend.

Samenzijn na de crematie in crematorium Purmerend

Het belangrijkste van een condoleance na de plechtigheid, bij het crematorium in Purmerend, is het samenzijn. Hoe u dat verder ook vorm wilt geven. Het is prettig opgeroepen herinneringen met elkaar te kunnen delen. Dit bespreken van allerlei anekdotes kunnen soms tranen opwekken, maar vaak ook een lach. En juist dit soort momenten helpen bij het verwerken van het verlies en het maken van nieuwe herinneringen. Wat u uw gasten daarbij aanbiedt op het gebied van een hapje en een drankje is minder belangrijk, dan de woorden die gewisseld worden, bij het crematorium in Purmerend.

Adresgegevens

Plein in Purmerend

Crematorium Purmerend

Purmerweg 92
1441 RC Purmerend

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy