crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Oosterhout / Crematorium Oosterhout
Oosterhout

Crematorium Oosterhout

Crematorium Oosterhout

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Oosterhout

Het is niet alleen het rustgevende uitzicht op een vijver en bomen dat het crematorium in Oosterhout een bijzondere plek maakt voor een afscheid, ook de huiselijke ambiance, in geuren, kleuren, materialen en geluiden sluiten aan bij de emoties die passen bij een crematie. Om het afscheid nog persoonlijker te maken, wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en wensen. Dit crematorium in Oosterhout biedt daarnaast een sfeervolle familiekamer waar directe nabestaanden zich gezamenlijk kunnen voorbereiden op de plechtigheid. Belangstellenden verzamelen zich in de ontvangruimte annex restaurant.

Oosterhout donkere aula

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Oosterhout.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Oosterhout zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Oosterhout crematorium

Een uitvaart regelen in Oosterhout?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Oosterhout. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naarinfo@crematoriuminoosterhout.nl

Oosterhout lichte aula

Flexibele ruimtes in crematorium Oosterhout

De aula biedt een schitterend uitzicht op de tuin, wat een sterk ruimtelijk gevoel geeft. Of u er nu met 40 mensen bent of met 150, het gevoel blijft even intiem. Mochten er meer mensen komen, kunnen er nog 50 staanplaatsen worden gecreëerd door het verplaatsen van een flexibele wand. De ruimtes van het crematorium in Oosterhout kunnen dus voor zowel kleine als grote gezelschappen passend gemaakt worden. De wanden zijn voorzien van ledverlichting die in kleuren zijn aan te passen. In overeenstemming met de bloemen, of de voorkeur van de familie, of een thema dat passend is voor de overledene. Eventueel is zelfs een clubsfeer op te roepen in het crematorium in Oosterhout. Uiteraard zijn de mogelijkheden met muziek of dvd talrijk.

Crematie in Oosterhout

Waar de wens bestaat om de overledene tot aan de crematieruimte in Oosterhout te begeleiden, kan dat ook. Bekijk bij tarieven wat is inbegrepen bij het pakket dat u kiest. Om de uitvaart geheel naar uw wens te maken, kunt u uiteraard alles bespreken met uw uitvaartondernemer.

Adresgegevens

Crematorium Oosterhout

Crematorium Oosterhout

Florijnstraat 60
4903 RM Oosterhout

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy