crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Oldenzaal / Crematorium Oldenzaal
Oldenzaal

Crematorium Oldenzaal

Crematorium Oldenzaal

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Oldenzaal, voor saamhorigheid en verbondenheid

Aan de rand van het Twentse Oldenzaal en in een prachtige, natuurlijke omgeving, vindt u het crematorium Oldenzaal. Dit kleinschalige, lichte en ruimtelijke crematorium is onderdeel van Crematoriua Twente en bestaat uit twee bouwlagen. Hier krijgt u alle tijd en ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Crematorium Oldenzaal helpt u daarbij en maakt van de uitvaart van uw dierbare een waardevolle herinnering.

Een persoonlijk afscheid bij Crematorium Oldenzaal

Bij het crematorium in Oldenzaal krijgt de overledene een passend en persoonlijk afscheid. Tijdens de plechtigheid staat het crematorium compleet voor u ter beschikking. Dit zorgt samen met de beslotenheid van de locatie voor een versterkt gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. In het crematorium is ruimte voor een grootse plechtigheid, een informele dienst of afscheid in kleine kring.

Crematorium Oldenzaal

Alle ruimte in Crematorium Oldenzaal

Het Twentse crematorium bestaat uit twee bouwlagen. Op de begane grond vind je de aula en de foyer en in het souterrain is een sfeervolle familiekamer. Afhankelijk van uw wens kan de kist met uw naaste vanuit het souterrain in de aula worden gebracht met een heffer of via de foyer binnen worden gedragen. De familiekamer in het souterrain is intiem ingericht en biedt de mogelijkheid tot persoonlijke afscheidsrituelen.

De sfeervolle aula heeft plek voor 110 gasten, maar kan eventueel uitgebreid worden met de foyer. Hierdoor ontstaat er plek voor 200 gasten. De foyer biedt voor catering ruimte aan maximaal 90 gasten, inclusief familie. In de ruimte met terras kunt voorafgaand aan de dienst of na de plechtigheid u het leven van de overledene eren met vrienden en familie.

Dertig dagen na de dienst kunt u de as van uw dierbare ophalen. Crematorium Oldenzaal beschikt niet over een strooiveld. U kunt er wel voor kiezen de as te (laten) verstrooien of bij te zetten op de naastgelegen begraafplaats.

Crematorium Oldenzaal

Weids uitzicht bij Crematorium Oldenzaal

Wilt u de natuur betrekken bij de dienst? Dankzij de glazen puien in de aula en de foyer heeft u een weids zicht op de groene omgeving. Dit zorgt niet alleen voor een adembenemend vergezicht, maar ook voor een natuurlijk lichtinval in de ruimtes. Zo bent u tijdens het afscheid van uw dierbare verzekerd van een lichte, rustige en ruimtelijke sfeer.

Muziek en beeld in Crematorium Borne

Beeld en geluid maken een afscheid persoonlijk. Bij Crematorium Oldenzaal is het mogelijk uw eigen muziek en video’s aan te leveren, maar u kunt ook kiezen uit een uitgebreide muziekcollectie. U kunt kosteloos een opname laten maken van de dienst. Deze kan live uitgezonden worden of kunt u later terugkijken.

Crematorium Oldenzaal

Uitvaart regelen bij Crematorium Oldenzaal

Wanneer uw naaste overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen. Dit kan erg overweldigend zijn. Bij Crematoria Twente in Oldenzaal hechten ze veel waarde aan persoonlijke aandacht en bent u verzekerd van professionele zorg. Afscheid nemen doet u maar één keer. We helpen u graag dat afscheid zo zorgeloos mogelijk te maken. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de dienst? Bel ons gerust.

Meer weten over Crematorium Oldenzaal?

Heeft u vragen over het crematorium in Oldenzaal of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Deel uw wensen, dan denken wij met u mee. We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

Adresgegevens

Crematorium Oldenzaal

Crematorium Oldenzaal

Schipleidelaan 57,
7576 PB Oldenzaal

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy