crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Oldenzaal / Crematorium Oldenzaal
Oldenzaal

Crematorium Oldenzaal

Grafkist

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Oldenzaal

Aan de rand van het Twentse Oldenzaal en in een prachtige, natuurlijke omgeving, vindt u het crematorium Oldenzaal. Dit kleinschalige, lichte en ruimtelijke crematorium is onderdeel van Crematoria Twente. Hier krijgt u alle tijd en ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Een persoonlijk afscheid bij Crematorium Oldenzaal

Bij het crematorium in Oldenzaal krijgt de overledene een passend en persoonlijk afscheid. Tijdens de plechtigheid staat het crematorium compleet voor u ter beschikking. Dit zorgt samen met de beslotenheid van de locatie voor een versterkt gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. In het crematorium is ruimte voor een grootse plechtigheid, een informele dienst of afscheid in kleine kring.

De ruimtes

Het Twentse crematorium bestaat uit twee bouwlagen. Op de begane grond vindt u de aula en de foyer en in het souterrain is een sfeervolle familiekamer. Afhankelijk van uw wens kan de kist met uw naaste vanuit het souterrain in de aula worden gebracht met een heffer of via de foyer binnen worden gedragen. De familiekamer in het souterrain is intiem ingericht en biedt de mogelijkheid voor een persoonlijk afscheid.

De sfeervolle aula heeft plek voor 110 gasten, maar kan eventueel uitgebreid worden met de foyer. Hierdoor ontstaat er plek voor 200 gasten. De foyer biedt voor catering ruimte aan maximaal 90 gasten, inclusief familie. In de ruimte met terras kunt voorafgaand aan de dienst of na de plechtigheid u het leven van de overledene eren met vrienden en familie.

Crematorium Oldenzaal beschikt niet over een strooiveld. U kunt er wel voor kiezen de as te (laten) verstrooien of bij te zetten op de naastgelegen begraafplaats.

Muziek en beeld

Beeld en geluid maken een afscheid persoonlijk. Bij Crematorium Oldenzaal is het mogelijk uw eigen muziek en video’s aan te leveren, maar u kunt ook kiezen uit een uitgebreide muziekcollectie. Ook is er de mogelijkheid om een opname te laten maken van de dienst.

Uitvaart regelen bij Crematorium Oldenzaal

Wanneer een dierbare overlijdt, zoekt u houvast. Het regelen van een uitvaart is niet eenvoudig in een periode waarin verdriet een grote rol speelt. Wij maken het afscheid van uw dierbare graag zo mooi en compleet mogelijk. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Meer weten over Crematorium Oldenzaal?

Wilt u een overlijden melden of direct een crematie regelen in Oldenzaal? Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 085 01 6 0614 . Ook kunt u mailen naar info@crematorium24.nl.

Adresgegevens

Grafkist

Crematorium Oldenzaal

Schipleidelaan 57,
7576 PB Oldenzaal

Routebeschrijving
Crematorium Oldenzaal, waar persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid is

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy