crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Nijverdal / Crematorium Nijverdal
Nijverdal

Crematorium Nijverdal

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Nijverdal, met aandacht voor de nabestaande

U vindt crematorium Nijverdal midden in een rustgevende tuin die overloopt in bos. Hier speelt noaberschap nog een rol. Met oprechte betrokkenheid ondersteunt het Crematorium Nijverdal in de gemeente Hellendoorn nabestaanden met het perfecte afscheid van hun dierbare. U wilt met een goed gevoel terugkijken op een passend afscheid. Een uitvaartkunt u nou eenmaal niet overdoen. Daarom zijn respect, dienstverlening, zorgvuldigheid en aandacht belangrijke kernbegrippen voor deze locatie.

Passend afscheid in Crematorium Nijverdal

De keuze van asbestemming is heel persoonlijk bij Crematorium Nijverdal. U krijgt de gelegenheid om de as na een maand mee naar huis te nemen. Het crematorium biedt de mogelijkheid om de urn bij te zetten. Ook is er de optie om as uit te strooien op de nabijgelegen begraafplaats.

Uitvaart Nijverdal regelen in Crematorium Nijverdal

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. In een periode waarin verdriet een grote rol speelt, is het regelen van een uitvaart soms moeilijk. Wij helpen u graag het afscheid van uw dierbare zo mooi en compleet mogelijk vorm te geven. Voor het regelen van een crematie bij Crematorium Nijverdal zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar.

Meer weten over cCrematorium Nijverdal?

Wilt u direct een overlijden melden of een uitvaart bij Crematorium Nijverdal regelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen met ons, dan denken wij met u mee. Wij helpen u bij het regelen van een crematie in Nijverdal.

Adresgegevens

Crematorium Nijverdal

Duivecatelaan 1
7443 PS, Nijverdal

Routebeschrijving
Ieder leven is uniek en daarom mag een geheel eigen uitvaart niet ontbreken.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy