crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Nieuwegein / Crematorium Nieuwegein
Nieuwegein

Crematorium Nieuwegein

Crematorium nieuwegein

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Nieuwegein

Het lage strakke gebouw van het crematorium in Nieuwegein ligt in een natuurrijke omgeving. Het straalt rust en ruimte uit. Er is een ontvangstruimte en een familiekamer. Zo kan de naaste familie even apart tot zichzelf komen voor de plechtigheid. Deze vindt plaats in de ruime aula van het crematorium in Nieuwegein, die uit te breiden is met de aangrenzende ruimte waar de plechtigheid op schermen te volgen is. De ruimte is veelhoekig en het bijzondere dak met een apart lichtvenster geeft het een speciale sfeer. Licht en strak, maar sfeervol.

Nieuwegein aula

Vleugel, orgel, cd’s of internet in Crematorium Nieuwegein

Naast de mogelijkheid om muziek af te spelen, staan er in de aula van het crematorium in Nieuwegein ook een vleugel en een orgel waar live muziek op vertolkt kan worden. Er kunnen beelden vertoond worden, en de plechtigheid is zelfs op afstand te volgen via internet (streaming). Uiteraard is dit iets wat u vooraf moet bespreken, dan kan uw uitvaartleider voor u een inlogcode zorgen. Voor zowel de muziek als de foto’s geldt dat het uiterlijk een dag voordien moet worden aangeleverd.

Nieuwegein buiten

Een uitvaart regelen in Nieuwegein?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden zoals het regelen van de crematie. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Nieuwegein. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumnieuwegein.nl

Nieuwegein koffiekamer

Persoonlijk afscheid in Crematorium Nieuwegein

Dit in 2011 geheel gerenoveerde crematorium biedt nu ook de gelegenheid aan de naaste familie om de overledene na de plechtigheid te begeleiden tot in de crematieruimte en bij de invoer aanwezig te zijn. Dit is een mogelijkheid waar niet iedereen gebruik van maakt. Na de crematie krijgt u na een maand bericht dat u de as kunt komen halen. Dan kunt u ook bespreken wat uw ideeën zijn over de asbestemming. Het crematorium in Nieuwegein beschikt over een columbarium waar de as kan worden bijgezet.

Adresgegevens

Crematorium nieuwegein

Crematorium Nieuwegein

Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy