crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Middelburg / Crematorium Middelburg
Middelburg

Crematorium Middelburg

Middelburg binnenplein

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Middelburg

Het crematorium van Middelburg, beschikt over een stijlvolle aula, een familie ontvangkamer, een ontvangstruimte voor belangstellenden en twee condoleanceruimten. Elk mens is uniek en dus zal ook elke uitvaart uniek zijn. Terwijl u gebruik maakt van alle mogelijkheden die de ruimtes, in het crematorium in Middelburg bieden, kunt u uw eigen rituelen volgen om het afscheid van uw dierbare vorm te geven. De beamer die uit het plafond naar beneden kan zakken geeft ruimte voor beelden uit het leven van de overledene. Terwijl sprekers die beelden toelichten of terwijl de aanwezigen luisteren naar de muziek die past bij uw naaste. Al uw wensen zijn bespreekbaar bij het crematorium in Middelburg.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Middelburg

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie te regelen, in het crematorium in Middelburg, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Middelburg?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Middelburg. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminmiddelburg.nl

Bloemstuk

Ruimte voor condoleance in crematorium Middelburg

Na de plechtigheid zal er behoefte zijn aan een samenzijn om na te praten. De emoties die opkomen bij het zien van de beelden, horen van de muziek en luisteren naar de eventuele sprekers, zorgen voor het opkomen van eigen herinneringen. Mooi om die tijdens de condoleance met elkaar te delen. Zo komen herinneringen weer tot leven en maken alle aanwezigen weer nieuwe herinneringen aan. Zo wordt een overledene heel mooi herdacht, bij het crematorium in Middelburg. Hierbij kunnen eventueel consumpties geserveerd worden, koffie met cake of zoals tegenwoordig vaker gebruikelijk een wat ruimer assortiment. Bekijkt u alvast wat is inbegrepen in uw keuze uit onze pakketten en bespreek uw wensen met uw uitvaartleider voor de crematie bij het crematorium in Middelburg.

Asbestemming na de crematie in crematorium Middelburg

Na de crematie kan de as, in het crematorium in Middelburg een half jaar kosteloos bewaard worden in een algemene nis. De wettelijk bewaarperiode is een maand na de crematie, in het crematorium in Middelburg. Daarna kunt u met het crematorium bespreken wat u met de as zou willen doen. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden op dit gebied. Maar u heeft dus alle tijd daar rustig over na te denken.

Adresgegevens

Middelburg binnenplein

Crematorium Middelburg

Westelijke Oude Havendijk 3
4337 PB Middelburg

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy