crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Maastricht / Crematorium La Grande Suisse
Maastricht

Crematorium La Grande Suisse

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium La Grande Suisse, een waardig en respectvol afscheid

Aan de rand van Maastricht, aan de doorgaande weg van Meerssen naar Maastricht, vindt u Crematorium en uitvaarcentrum La Grande Suisse. Deze prachtige en historische locatie in de gemeente Maastricht is gevestigd aan de Mariënwaard 61. Het crematorium biedt een gastvrij ontvangst, uitgebreide catering en een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Kortom, alle faciliteiten om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van uw overleden dierbare. 

Een volledige uitvaart bij Crematorium La Grande Suisse

Bij het crematorium in Maastricht kunt u niet alleen terecht voor de crematie, maar ook voor het rouwbezoek, de uitvaart en de horeca. Hier vindt u alles onder één dak. Het afscheid kan plaatsvinden in een grote of kleine zaal en voor een intiem afscheid is ook de familiekamer beschikbaar. Indien mogelijk kunnen we het afscheid naar onze binnentuin verplaatsen. Het crematorium heeft alles om een persoonlijk afscheid van uw dierbare mogelijk te maken. 

Crematorium La Grande Suisse biedt een passend afscheid

Het crematorium in Maastricht beschikt over twee verschillende zalen. Deze zijn allebei modern en klassiek ingericht en bieden ruimte voor een sfeervolle uitvaart. De grote zaal is geschikt voor een groep van 140 personen. In de kleine zaal is plek voor 30 gasten. Het bijbehorende restaurant heeft 100 zitplaatsen. Voor een intiem afscheid in een heel klein gezelschap, kunt u in de familiekamer Salon terecht.

Nadat de as van uw overleden dierbare een maand bij La Grande Suisse is bewaard, krijgt u de mogelijkheid de as mee naar huis te nemen, uit te strooien of de as toe te voegen aan de Memorial Cube. Wilt u meer weten over deze of andere asbestemmingen? Vraag het ons gerust.

Afscheid regelen bij Crematorium La Grande Suisse

Er komt veel kijken bij het overlijden van een dierbare. U komt voor allerlei keuzes te staan en er zijn veel knopen die u in korte tijd moet doorhakken. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Het personeel van La Grande Suisse vindt gastvrijheid erg belangrijk. Hoe u het afscheid ook voor u ziet, er is altijd een passende ruimte beschikbaar. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Beeld en geluid bij Crematorium La Grande Suisse

Muziek speelt vaak een grote rol in het afscheid van een dierbare. Het maakt de dienst persoonlijk en kan tegelijkertijd bepaalde herinneringen oproepen. Bij La Grande Suisse zijn zowel in de grote als de kleine zaal een geluidsinstallatie en vleugel beschikbaar. Dankzij grote schermen in beide zalen is het ook mogelijk om beeldmateriaal te laten zien. Met het computersysteem Online Ceremonie stelt u zelf de uitvaartdienst samen door zelf foto’s, video’s en muziek toe te voegen. 

Meer weten over Crematorium La Grande Suisse?

Het crematorium in Maastricht is niet alleen met de auto, maar ook via het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het crematorium bevindt zich op loopafstand van treinstation Maastricht-Noord, Bushalte P+R Noord, bushalte Ambyerweg en bushalte Meerssenerweg/Miradorplein.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op (mail) of bel (telefoonnummer). Deel uw wensen, dan denken wij met u mee. 

Adresgegevens

Crematorium La Grande Suisse

Mariënwaard 61
6222 AM Maastricht

Routebeschrijving
Een persoonlijk afscheid op een bijzondere locatie

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy