crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Maassluis / Crematorium De Dijk
Maassluis

Crematorium De Dijk

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium De Dijk, waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is

U vindt Crematorium De Dijk aan de Hooge Zeedijk 100 in Maassluis. Op deze unieke locatie heeft u uitzicht over de Nieuwe Waterweg, die op die hoogte eigenlijk Het Scheur heet. Hier kunt u op geheel eigen wijze afscheid nemen van uw overleden dierbare. Bij het crematorium in de gemeente Maassluis kan iedereen uit Maassluis, maar ook omliggende plaatsen als Midden-Delfland, Vlaardingen, Westland en Hoek van Holland terecht voor een intiem en waardig afscheid.

Een afscheid naar uw eigen wens bij Crematorium De Dijk

Bij Crematorium De Dijk in Maassluis doen ze er alles aan om het afscheid van uw naaste volledig naar uw wens in te vullen. Het gebouw heeft verschillende faciliteiten, waardoor een persoonlijk afscheid op maat altijd mogelijk is. Na afloop van de dienst kunt u de familiekamer gebruiken om als laatst afscheid te nemen van uw dierbare. Ook kunt u na die tijd onder het genot van een hapje en een drankje op een ontspannen manier herinneringen ophalen. In overleg is er van alles mogelijk.

Een maand na het afscheid kunt u de as van uw dierbare ophalen. U krijgt de mogelijkheid om de as mee naar huis te nemen. Ook is er ruimte om de as te verstrooien op het strooiveld bij Crematorium De Dijk of bij te zetten in de urnenmuur of de urnentuin. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 

Een gemoedelijke sfeer bij Crematorium De Dijk in Maassluis

De lichte aula van Crematorium De Dijk heeft zitplek voor ongeveer 120 gasten. Daarnaast is er plaats om te staan. Vanuit de aula heeft u uitzicht op de Nieuwe Waterweg, waar u tijdens de dienst schepen voorbij ziet varen. Dankzij de natuurlijke lichtinval hangt er een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Als u deze aula te groot vindt, is het mogelijk om de familiekamer in te richten voor een intiem afscheid. Deze ruimte kunt u ook gebruiken als ruimte voor een rouwbezoek of condoleance.

Uitvaart regelen in Crematorium De Dijk

Wanneer een dierbare overlijdt, zoekt u houvast. Het regelen van een uitvaart is niet eenvoudig in een periode waarin verdriet een grote rol speelt. Wij maken het afscheid van uw dierbare graag zo mooi en compleet mogelijk. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Beeld en geluid in Crematorium De Dijk

In de kleinschalige en intieme aula van Crematorium De Dijk in Maassluis heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke muziek af te spelen. Dankzij het moderne audiovisuele systeem kunnen we muziek uit onze eigen muziekbibliotheek draaien, maar ook de muziek die u aanlevert. Daarnaast kunnen we foto’s of video’s op het door u gewenste moment afspelen. Wij vragen u het beeld- en geluidsmateriaal 24 uur voor de dienst aan te leveren. 

Meer weten over Crematorium De Dijk in Maassluis?

Crematorium De Dijk ligt op een unieke en gunstige locatie langs de Hooge Zeedijk. Vanaf de A20 bent u via de afslag Maassluis of Vlaardingen West binnen een paar minuten bij het crematorium. De Hooge Zeedijk ligt parallel aan de Vlaardingsedijk.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op (mail) of bel (telefoonnummer). Deel uw wensen, dan denken wij met u mee. 

Adresgegevens

Crematorium De Dijk

Hooge Zeedijk 100
3143 LT Maassluis

Routebeschrijving
Crematorium De Dijk, waar persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid is

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy