crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Lisse / Crematorium Duin- en Bollenstreek
Lisse

Crematorium Duin- en Bollenstreek

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Duin- en Bollenstreek

In het hart van de Bollenstreek vindt u Crematorium Duin- en Bollenstreek in de gemeente Lisse. Hier komen luxe en sfeer samen en neemt u afscheid van uw dierbare zoals u of uw dierbare dat wilt. Bij het crematorium is ruimte voor traditionele, eigenzinnige of religieuze afscheidsdiensten. Van intiem tot groots, er is altijd een afscheid dat past bij uw overleden dierbare.

Passend afscheid in Crematorium Duin- en Bollenstreek

Dankzij twee verschillende aula’s en een intieme familiekamer, is er altijd een passend afscheid. Het crematorium biedt alle faciliteiten die u kunt verwachten van een uitvaartcentrum. Na afloop van de dienst kunt u herinneringen ophalen onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak, een fijne lunch of een borrel met een hapje en een drankje.

Een maand na de crematie krijgt u de mogelijkheid om de as uit te strooien of bij te zetten bij Crematorium Duin- en Bollenstreek. Het crematorium beschikt over een wijds strooiveld en een columbarium, waar u de urn in een nis kunt plaatsen.

Intiem afscheid in Crematorium Duin- en Bollenstreek

Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek kunt u afscheid nemen zoals u dat wilt. Net als ieder mens, is iedere uitvaart anders. Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek staan ze open voor al uw wensen. Het crematorium beschikt over een ruime aula met grote raampartijen, waar plek is voor circa 270 personen. De kleine aula heeft een intieme sfeer en heeft ongeveer 100 plekken. Het is mogelijk beide aula’s met elkaar te verbinden om zo plaats te creëeren voor 700 genodigden. Voor een informeel samenkomen is er plek in de familieaula. Hier kunt u met circa 25 tot 30 personen op een intieme manier afscheid nemen.

Uitvaart regelen in Crematorium Duin- en Bollenstreek

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. In een periode waarin verdriet een grote rol speelt, is het regelen van een uitvaart soms moeilijk. Wij helpen u graag het afscheid van uw dierbare zo mooi en compleet mogelijk vorm te geven. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Muziek en beeld

In beide aula’s en de familiekamer is het mogelijk om muziek en beeldmateriaal af te spelen. Dankzij een professionele beeld- en geluidsinstallatie laten we al uw wensen in vervulling gaan. Het is mogelijk om gebruik te maken van een grote collectie aan uitvaartmuziek. Voor mensen met gehoorbeschadiging is ringleiding aanwezig. Ook in de ontvangstruimte zijn beeldschermen geplaatst, zodat u voorafgaand of na de dienst foto’s en filmpjes van uw overleden dierbare kunt afspelen. In beide aula’s beschikt u over een prachtige vleugel die u tijdens de dienst kunt gebruiken. Het is mogelijk om de plechtigheid live uit te zenden en op te nemen.

Meer weten over Crematorium Duin- en Bollenstreek?

Het Crematorium Duin- en Bollenstreek ligt op 25 minuten rijden van alle grote steden in de Randstad en is toegankelijk voor mindervaliden.

Wilt u direct een overlijden melden of een uitvaart regelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee met een crematie in Lisse.

Adresgegevens

Crematorium Duin- en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ, Lisse

Routebeschrijving
Onze unieke locatie waar luxe en sfeer samenkomen biedt u de mogelijkheid afscheid te nemen zoals ú dat wilt, zoals u herinnerd wilt worden of zelf wilt herinneren.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy