crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Lelystad / Crematorium Lelystad
Lelystad

Crematorium Lelystad

Crematorium Lelystad

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Lelystad

In een rustig bos aan de rand van Lelystad ligt dit prachtige, uit natuursteen opgetrokken gebouw. Hier kunt u in alle rust herdenken en afscheid nemen. De twee aula’s van het crematorium in Lelystad bieden veel mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk en passend als u wenst te maken. Door licht en kleur naar persoonlijke voorkeuren aan te passen, kunt u in deze troostrijke omgeving op de manier afscheid nemen van de overledene die past bij diens leven en bij de emoties van de nabestaanden.

Lelystad aula

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Lelystad.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Lelystad zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Lelystad voorzijde

Een uitvaart regelen in Lelystad?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Lelystad. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumlelystad.nl

Lelystad aula

Crematie, klassiek of informeel, in het crematorium in Lelystad

Daarnaast is er een kleine aula in het crematorium in Lelystad waar u naar wens de ruimte zelf kunt indelen, op de klassieke wijze of een meer informele wijze. Een opstelling van stoelen in rijen in de ruimte of de stoelen rondom de kist. De grote aula heeft 190 zitplaatsen. Het licht en de sfeer is ook hier naar wens aan te passen. Door de grote ramen lijkt de binnenruimte in de buitenruimte over te gaan. In de huiselijke familiekamer voor directe nabestaanden heeft u gelegenheid even tot uzelf te komen. Er is in het crematorium in Lelystad ook de mogelijkheid om de overledene tot aan de ovenruimte te begeleiden.

Buiten of binnen in Crematorium Lelystad

Midden in de natuur in Lelystad is in het crematorium zelfs een buitenaula. In de vorm van een soort amfitheater is dit een zeer sfeervolle plek om afscheid te nemen. Op een mooie zomeravond verhogen de brandende fakkels het bijzondere effect van deze buitenaula. Als u met een groot gezelschap bent, of bij slecht weer, kunt u beter binnen, in de grote aula terecht. Maar ook hier is het contact met buiten voelbaar; door de grote ramen lijkt de natuur bijna naar binnen te komen. Daarnaast kan in het crematorium in Lelystad gebruik gemaakt worden van de vleugel voor een muzikale versterking van het sfeervolle effect.

Adresgegevens

Crematorium Lelystad

Crematorium Lelystad

Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy