crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Leiden / Crematorium Leiden
Leiden

Crematorium Leiden

Crematorium Leiden

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Leiden

Het crematorium in Leiden is een stijlvolle locatie voor een sfeervolle crematie. In de verschillende ruimtes kunt u de belangstellenden ontvangen, een plechtigheid organiseren, een condoleance houden. Geheel naar uw eigen wens kunt u gebruik maken van de beschikbare ruimten waarover het crematorium in Leiden beschikt, met alle voorzieningen die er aanwezig zijn. Het is steeds meer gebruikelijk dat nabestaanden een uitvaart zo organiseren dat het een persoonlijk afscheid wordt, die goed past bij de overledene. Zo kan het leven van een dierbare op een goede manier herinnerd en herdacht worden. Dat maakt een afscheid mooier.

Crematorium Leiden aula

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Leiden

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Leiden voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Crematorium Leiden vooraanzicht

Een uitvaart regelen in Leiden?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Leiden. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminleiden.nl

Crematorium Leiden ontvangstruimte

Wat is er mogelijk in crematorium Leiden?

Misschien zou de vraag anders moeten zijn: wat is er niet mogelijk? Die is in elk geval makkelijker te beantwoorden. Vrijwel alles kan. Het zijn de nabestaanden – of de overledene als dat voor diens overlijden is besproken – , die bepalen hoe de uitvaart eruit komt te zien. Welke muziek, wie gaat spreken, of er gebruik wordt gemaakt van het aanwezige orgel, of dat een van de kinderen gaat zingen. Of welke foto’s worden getoond, of zelfs filmpjes. Bij het testen van eventueel beeldmateriaal of muziekdragers is het raadzaam dit goed te overleggen. Overal is de persoonlijke aandacht van uw uitvaartleider aanwezig, waar u dat wilt. Zo wordt de plechtigheid in het crematorium in Leiden persoonlijk en passend.

Bespreek uw wensen voor een crematie in Leiden

Na de plechtigheid is er gelegenheid om de nabestaanden te condoleren en met elkaar samen te zijn. Dit moment van ontmoeten en napraten werkt vaak helend en verzacht het verdriet enigszins. Wat daar dan verder bij geconsumeerd wordt, is misschien wel leuk en lekker, maar minder belangrijk dan het persoonlijk contact. Wat in het crematorium in Leiden allemaal mogelijk is, kunt u zien in onze pakketten. Eventuele aanvullingen daarop zijn altijd bespreekbaar, de tarieven altijd duidelijk. Ons doel is om met u een mooi, memorabel afscheid te realiseren in het crematorium in Leiden.

Adresgegevens

Crematorium Leiden

Crematorium Leiden

Laan te Rhijnhof 4
2332 HZ Leiden

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy