crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Kerkrade / Crematorium Kerkrade
Kerkrade

Crematorium Kerkrade

Crematorium Kerkrade

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Kerkrade

In de lichte heldere omgeving die het crematorium in Kerkrade biedt, zijn volop mogelijkheden om een uitvaart zo te regelen als u graag zou willen. Het crematorium in Kerkrade straalt geborgenheid uit. Met het prachtige uitzicht lijkt het net of u deel uitmaakt van de Limburgse heuvels. Ook al heeft u op dat moment misschien geen oog voor een mooi uitzicht, de aanwezigheid van die prachtige natuur van Kerkrade helpt u onbewust.

Kerkrade koffiekamer

Muziek en beeld in Crematorium Kerkrade

Als u er prijs op stelt om de plechtigheid in het crematorium in Kerkrade te vergezellen van foto’s of video dan kunnen we dat voor u verzorgen. Dat geldt ook voor de muziek. Bij het luisteren naar muziek die paste bij de overledene, komen emoties vaak op. Dat helpt uiteindelijk bij het verwerken van het verlies, al is het maar een klein beetje. Zowel de muziek als het beeld helpen om een volledig beeld te geven van de overledene waar afscheid van genomen wordt. Ook dat helpt bij het afscheid nemen.

Kerkrade voorzijde

Een uitvaart regelen in Kerkrade?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden zoals het regelen van de crematie. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Kerkrade. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumkerkrade.nl

Kerkrade aula

Koffietafel met uitzicht in Kerkrade

Wanneer de plechtigheid achter de rug is, is er gelegenheid om de familie en nabestaanden te condoleren. Hoe u dat verder wilt vormgeven, is geheel aan u. Of u het wilt laten vergezellen van een kopje koffie of thee, of fris, met een plakje cake of liever andere consumpties, kunt u zelf aangeven. Uiteraard kunt u in overleg met uw uitvaartleider andere consumpties laten serveren in het crematorium in Kerkrade. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk. Bekijkt u wel even in onze pakketten, zodat u weet wat is inbegrepen en wat niet. Wij regelen alles wat afgesproken is tegen een vooraf bekend tarief. Zo kunt u rekenen op een mooi afscheid met mooi uitzicht over de Ankervallei.

Adresgegevens

Crematorium Kerkrade

Crematorium Kerkrade

Schifferheidestraat 7
6466 EN Kerkrade

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy