crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Hoeksche Waard / Crematorium Hoeksche Waard
Hoeksche Waard

Crematorium Hoeksche Waard

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Hoeksche Waard

Gelegen op een eiland, omgeven door water, ligt helemaal achteraan op een bedrijventerrein, Crematorium Hoeksche Waard. Vanuit beide aula’s is ruim uitzicht op het weidse polderlandschap. De zachte warme kleuren van het interieur bieden een mooie sfeervolle omgeving. Misschien heeft u er door uw verdriet geen oog voor, maar toch kan zo’n omgeving u helpen bij het verwerken. In een stijlvolle ruimte voelt een afscheid anders. Passend bij de gelegenheid, passend bij de overledene.

Waxinelichtjes

Crematorium Hoeksche Waard voor intiem afscheid

Crematorium Hoeksche Waard is zo ingericht dat er maar één plechtigheid tegelijk kan zijn. Zo is het mogelijk om rustig en respectvol intiem afscheid te kunnen nemen. Er is een kleine aula, met 40 zitplaatsen en een grote aula met 160 zitplaatsen. De aula’s kunnen ook gekoppeld worden en zo plaats bieden voor 300 belangstellenden. Daarnaast is er de mogelijkheid in kleine kring een plechtigheid tot 15 personen te houden in de familiekamer.

Bloemstuk

Een uitvaart regelen in Hoeksche Waard?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Hoeksche Waard. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminhoekschewaard.nl

Bloemstuk

Uw wensen staan voorop bij Crematorium Hoeksche Waard

Uw wensen staan voorop bij Crematorium Hoeksche Waard Mocht u de overledene hier willen laten verblijven tot de crematie, kan dat in een stijlvolle kamer waar u 24 uur per dag toegang toe heeft. Uiteraard biedt dit moderne  Crematorium in Hoeksche Waard alle faciliteiten die u maar wenst, ook bij een goedkope crematie. Voor de muziek die u wilt laten horen, de beelden die u wilt laten zien kunt u hier alle kanten op.

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart in crematorium Hoeksche Waard voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij kunnen samen met u een crematie regelen, die naar uw wens en niet te duur is. Belangrijkste is dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Hoeksche Waard

Zaaiviool 3
3274 LH Hoeksche Waard

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy