crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Hilversum / Crematorium Hilversum
Hilversum

Crematorium Hilversum

Crematorium Hilversum

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Hilversum

De aula van het crematorium in Hilversum is een stijlvolle, strakke zaal. De ramen die van de grond tot het plafond reiken, geven mooi zicht op de monumentale bomenrijen. Alle voorzieningen zijn in Hilversum aanwezig voor een persoonlijk afscheid: projectie van beeld, geluidsinstallatie voor sprekers en voor muziek. Na de plechtigheid kunnen de belangstellenden via de zuilengalerij naar de condoleanceruimte lopen. In deze koffiekamer in het crematorium in Hilversum met glazen pui kan men over de weidse heide uitkijken. Een strakke, sfeervolle ruimte met zicht op de natuur voor een afscheid op maat.

Bloemstuk

Crematie in crematorium Hilversum

Voor een crematie in Hilversum kunt u altijd terecht bij ons. Of u dan alleen de crematie wilt regelen, of daarbij ook een plechtigheid en een condoleance is aan u. In het nieuwe, in de stijl van architect W.M. Dudok opgetrokken crematorium, bestaat de mogelijkheid voor naasten om bij het invoeren van de kist aanwezig te zijn. Na de plechtigheid wordt dan de kist overgebracht naar de ovenruimte. Na de crematie in Hilversum wordt de as nog 30 dagen – de wettelijke wachtperiode – in een urn bewaard, waarna u kunt besluiten wat de definitieve bestemming zal zijn.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Hilversum?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij denken graag met u mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Hilversum. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminhilversum.nl

Bloemstuk

Condoleance in crematorium Hilversum

Na de plechtigheid kunt u ervoor kiezen samen met de belangstellenden nog een samenzijn in de koffieruimte te organiseren. Daar is er de gelegenheid elkaar te condoleren, maar ook samen herinneringen op te halen aan de overledene. Vaak wordt dit als heel troostend ervaren. Voor de naasten, maar ook voor de andere aanwezigen. Een mooi afscheid geeft nog meer waarde aan het leven van de overledene, geeft een nog rijkere herinnering. Tijdens dit samenzijn in het crematorium in Hilversum kunt u de gasten wat te eten en te drinken aanbieden. Bekijkt u alvast wat is inbegrepen en wat niet in het pakket van uw keuze uit onze pakketten. Veel variaties zijn daarin mogelijk. Al uw wensen zijn bespreekbaar met uw uitvaartleider.

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Hilversum

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Hilversum zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Crematorium Hilversum

Crematorium Hilversum

Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy