crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Hilvarenbeek / Crematorium Hilvarenbeek
Hilvarenbeek

Crematorium Hilvarenbeek

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Hilvarenbeek, een afscheid naar wens

Gelegen in een rustige parkachtige omgeving dichtbij Tilburg, vindt u Crematorium en uitvaartcentrum DELA Hilvarenbeek in Diessen. Hier kijkt u uit op een mooie bosrijke natuur dankzij de open en lichte ruimtes. Het crematorium in de gemeente Hilvarenbeek is een fijne en gemoedelijke plek voor een persoonlijk en waardevol afscheid van uw overleden dierbare. Hier is ruimte voor al uw wensen. 

Crematorium Hilvarenbeek biedt een passend afscheid

Crematorium Hilvarenbeek beschikt over alle faciliteiten om van het afscheid van uw naaste iets bijzonders te maken. Kies voor een gedenkwaardig afscheid in de grote aula of ga voor een klein en intiem afscheid in de koffiekamer of familiekamer. Dankzij een ‘beeld en geluid assistent’ kunt u online zelf de afscheidsdienst vormgeven. De uitvaartverzorger kan u hierbij helpen. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om met een hapje en een drankje herinneringen op te halen aan uw overleden dierbare. 

Een intieme en gedenkwaardige dienst bij Crematorium Hilvarenbeek

Bij Crematorium Hilvarenbeek in Diessen is er ruimte voor elke wens. De aula met 125 zitplaatsen is een sfeervolle ruimte met veel glas. Hier kijkt u uit op de mooie bosrijke omgeving. Voor een kleine en intieme plechtigheid kunt u terecht in de familiekamer of koffiekamer. Hier kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. 

Na dertig dagen is het mogelijk om de as van uw naaste mee naar huis te nemen. Ook kunt u ervoor kiezen de as uit te strooien op een strooiveldje bij het crematorium of de as bij te zetten in een urnenmuur.

Afscheid regelen bij Crematorium Hilvarenbeek

Als u het afscheid van een dierbare moet regelen, komt er veel op u af. U moet verschillende keuzes maken en krijgt in korte tijd veel informatie. De specialisten van Crematorium en uitvaartcentrum DELA in Hilvarenbeek zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Ze ondersteunen u bij iedere stap en staan voor, tijdens en na het afscheid voor u klaar. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over het regelen van een uitvaart in Hilvarenbeek en omgeving. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Muziek en beeld in Crematorium Hilvarenbeek

De grote aula in het crematorium is van alle gemakken voorzien. Hier kunt u samen met uw familie terugkijken op het leven van uw overleden dierbare met herinneringen, woorden, muziek en foto’s. Dankzij de grote televisieschermen en een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat, kan iedereen meedoen aan het afscheid.

Meer weten over Crematorium Hilvarenbeek?

Het crematorium in Diessen is niet alleen met de auto, maar ook via het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Neem vanaf het treinstation Tilburg bus 142 richting Hilvarenbeek en stap uit bij halte ‘Waterstraat’. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen. 

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op (mail) of bel (telefoonnummer). Deel uw wensen, dan denken wij met u mee. 

Adresgegevens

Crematorium Hilvarenbeek

Beekseweg 22B
5087 KD Diessen

Routebeschrijving
Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy