crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Helmond / Crematorium Helmond
Helmond

Crematorium Helmond

Afbeelding van river in helmond

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium in Helmond

Zodra een dierbare komt te overlijden, komt er veel op nabestaanden af. Een periode van actief dingen regelen en stil verdriet wisselt elkaar af. Om achteraf terug te kunnen kijken op een mooie, passende crematieplechtigheid, kan helend en troostend werken. Wij helpen u daar graag bij. Lettend op uw wensen, of die van uw dierbare, organiseren we samen een afscheid dat een mooie herinnering zal worden. Het crematorium in Helmond is er een passende plek voor.

Bloemstuk

Gepast gedenken in crematorium Helmond

De sfeervolle aula van het crematorium in Helmond, biedt zitplaatsen voor 110 gasten en 50 staanplaatsen, stralen de rond geplaatste banken en stoelen een intieme sfeer uit. Mochten er meer gasten zijn dan kan de ontvangstruimte in het crematorium in Helmond bij de aula getrokken worden. Zo kunnen nog eens 15 personen zitten en 100 staan. Er zijn verschillende ruimtes waar kan worden nagepraat na de plechtigheid. Er kan een mooie koffietafel worden geregeld of wat u maar wilt waarvan u denkt dat het past bij het herdenken van de overledene.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Helmond?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Helmond. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7427 of mail naar info@crematoriuminhelmond.nl

Bloemstuk

Muziek en beeld in crematorium Helmond

U kunt in het crematorium in Helmond de muziek naar wens laten afspelen of beelden vertonen die het leven van de overledene goed illustreren. Geen uitvaart is standaard, elk mens is uniek. Alleen de nabestaanden weten hoe de overledene het beste kan worden geëerd en herdacht. Vandaar dat wij ons openstellen voor uw wensen. Het crematorium in Helmond heeft verschillende pakketten, kijkt u alvast om een idee te krijgen over wat is inbegrepen en wat niet in het pakket van uw keuze.

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Helmond

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. Wij helpen u de crematie in Helmond zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 7427

Adresgegevens

Afbeelding van river in helmond

Crematorium Helmond

Meanderlaan 1
5704 KW Helmond

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy