crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Heerlen / Crematorium Heerlen
Heerlen

Crematorium Heerlen

Crematorium Heerlen

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Heerlen

Aan de rand van het Imstraderbos ligt deze aangename plek voor een mooi afscheid van een dierbare overledene. Of u nu met een klein gezelschap bent, of voor meer mensen een plechtigheid wilt organiseren. Grotere gezelschappen kunnen worden ontvangen in de aparte ontvangstkamer van het crematorium in Heerlen. Voor de naaste familieleden is een intieme familiekamer, met een apart terras. Een mooie ruimte om zich nog even in terug te trekken. De grootste aula van de omgeving Heerlen beschikt over 130 zitplaatsen, uit te breiden met staanplaatsen tot 400 personen. Daarnaast kunnen de deuren open en kunnen mensen de plechtigheid goed volgen via schermen.

Heerlen voorzijde

Crematie op maat in Heerlen

De koffiekamer van het crematorium in Heerlen is flexibel aan te passen aan de grootte van de groep belangstellenden. Zo voelt het in elk gezelschap zo intiem aan als wenselijk is. Daarnaast is er een familiekamer die ook geschikt is om de plechtigheid te laten plaatsvinden met aansluitend het samenzijn met een hapje en een drankje. Diverse mogelijkheden zijn er in het crematorium in Heerlen, ook wat betreft de consumpties. Bekijk daarvoor de pakketten zodat u vooraf een goed beeld krijgt wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze. Uiteraard kan uw uitvaartleider u helpen bij het aanpassen hiervan naar uw wens.

Heerlen aula

Een uitvaart regelen in Heerlen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerlen. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 0614 of mail naar info@crematoriumheerlen.nl

Heerlen aula

Geluid en beeld in crematorium Heerlen

Het crematorium in Heerlen is toegerust met de modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. U vindt hier een uitgebreide muziekcollectie, maar uw eigen muziek afspelen is ook mogelijk. Foto’s en film afspelen behoren ook tot de mogelijkheden. Graag in overleg met uw uitvaartleider bijtijds aanleveren.

Neem contact met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerlen.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. We helpen u de crematie in Heerlen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Crematorium Heerlen

Crematorium Heerlen

Imstenraderweg 10
6422 PM Heerlen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy