crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Heerhugowaard / Crematorium Heerhugowaard
Heerhugowaard

Crematorium Heerhugowaard

Crematorium Heerhugowaard

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Heerhugowaard

Met de frisse en warme kleuren en de praktische indeling van de ruimtes voelt het crematorium in Heerhugowaard vertrouwd en geborgen. In de grote aula, met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, zijn twee beeldschermen aanwezig en een vleugel die bespeeld kan worden tijdens de plechtigheid. Naast deze aula beschikt het crematorium in Heerhugowaard over een huiskamer voor afscheidsbijeenkomsten in kleine, huiselijke kring. Moderne kunstwerken sieren de muren en geven de ruimtes een waardige uitstraling.

Heerhugowaard voorzijde

Binnen en buiten in crematorium Heerhugowaard

Afscheid nemen wil iedereen op zijn eigen manier, met eigen rituelen of manieren om het leven van de overledene te herdenken. Niet alleen de gevarieerde ruimtes helpen daarbij, maar ook de algehele sfeer die er heerst. Bij het crematorium in Heerhugowaard staat die in het teken van persoonlijke aandacht en de wens u te helpen het afscheid passend te maken bij het leven dat de overledene heeft geleid. Ook de buitenaula kan daar een rol in spelen. De parkachtige omgeving van het crematorium in Heerhugowaard geeft bij goed weer een heel bijzondere ambiance.

Heerhugowaard gang naar aula

Een uitvaart regelen in Heerhugowaard?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerhugowaard. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 0614 of mail naar info@crematoriuminheerhugowaard.nl

Heerhugowaard aula

Persoonlijke aandacht en moderne technieken in Heerhugowaard

In de gezellige koffiekamer van het crematorium in Heerhugowaard kunt u na de plechtigheid samen zijn en napraten. De gasten kunnen gebruik maken van een vooraf met u afgesproken aanbod aan consumpties. Bekijkt u alvast in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Het belangrijkste is de persoonlijke aandacht die er op dat moment voor elkaar is en voor degene die u op dat moment herdenkt. Heeft u de wens om aanwezig te zijn bij de invoer in de oven? In het moderne, duurzaam gebouwde crematorium in Heerhugowaard kan dat, met een klein gezelschap. Eventueel kunnen de nabestaanden zelf de afstandsbediening hanteren.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerhugowaard

Vertelt u ons wat een crematie in Heerhugowaard voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Crematorium Heerhugowaard

Crematorium Heerhugowaard

Krusemanlaan 5
1701 VN Heerhugowaard

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy