crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Heerenveen / Crematorium Heerenveen
Heerenveen

Crematorium Heerenveen

Tuin van crematorium Heereveen

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Heerenveen

Thuis in het Friese land heerst er in het crematorium in Heerenveen een intieme, rustgevende sfeer. De ruime, sfeervolle aula biedt zitplaats aan 125 genodigden. Dit aantal is uit te breiden met staanplaatsen. Mochten er nog meer mensen aanwezig zijn, dan is de plechtigheid ook prima te volgen in de ontvangstruimte en de restaurants. De twee restaurants van het crematorium in Heerenveen zijn samen te voegen tot één grote ruimte indien dat nodig is.

Heerenveen aula

Crematie naar wens in crematorium Heerenveen

Bij een emotionele gebeurtenis als een afscheid van een dierbare is ook aandacht voor kleuren en de juiste sfeer belangrijk. In het crematorium in Heerenveen is hier in alle ruimtes rekening mee gehouden. De ontvangstruimte, de restaurants, de familiekamer, overal is de sfeer passend bij de emotie die er heerst. Eenvoudig, stijlvol en zoveel mogelijk naar uw wensen aan te passen. De uitvaartleider denkt met u mee en adviseert waar u dat wilt. Bekijk de tarieven zodat u vooraf weet wat inbegrepen is en wat niet, maar daarnaast zijn de mogelijkheden talrijk.

Heerenveen aula

Een uitvaart regelen in Heerenveen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerenveen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 0614 of mail naar info@crematoriuminheerenveen.nl

Heerenveen aula

Muziek en beeld in crematorium Heerenveen

In het crematorium in Heerenveen is het uiteraard mogelijk muziek af te spelen. Deze kan alleen op CD aangeleverd worden, niet op een USB-stick. Het crematorium in Heerenveen beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Ook een filmpje of een diapresentatie zijn via de grote schermen in de aula en ook in de restaurants en ontvangstruimte goed te zien en te horen. Bespreekt u uw wensen gerust met uw uitvaartleider, die helpt u graag.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerenveen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Heerenveen zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Tuin van crematorium Heereveen

Crematorium Heerenveen

Rotstergaastweg 45
8452 LA Heerenveen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy