crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Handel / Crematorium Pelgrimshof
Handel

Crematorium Pelgrimshof

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Pelgrimshof, voor de juiste ondersteuning

In het dorp Handel vindt u Crematorium Pelgrimshof. Op dit moment zijn ze de locatie aan het bouwen. Hier bestaat een ideale balans tussen goede begeleiding en ruimte voor emoties en persoonlijke wensen. Het crematorium in de gemeente Gemert-Bakel is wat dat betreft méér dan een crematorium. Het verliezen van een naaste is al moeilijk genoeg. De ervaren en professionele uitvaartexperts helpen u met het samenstellen van het perfecte, waardevolle afscheid van uw dierbare.

Tot in details geregeld bij Crematorium Pelgrimshof

Bij het crematorium in de provincie Noord-Brabant regelt u de uitvaart helemaal zelf. Niets is onmogelijk. Crematorium Pelgrimshof biedt ondersteuning en heeft alle kennis en voorzieningen in huis om u op dat gebied compleet te ontzorgen. U bepaalt zelf in hoeverre hier u gebruik van wilt maken. Bij het crematorium vindt u daarom uitvaartexperts in plaats van uitvaartleiders. Zij begeleiden u waar u wilt, maar geven u de vrijheid om uw eigen keuzes te maken.

Een fijn en vertrouwd afscheid bij Crematorium Pelgrimshof

Met een terrein van bijna 3000 vierkante meter is Crematorium Pelgrimshof in Handel een van de grootste crematoria van Nederland. Het crematorium beschikt over verschillende ruimtes, waaronder familiesuites en aula’s. Hierdoor biedt de Pelgrimshof plek aan tot wel 450 mensen tegelijk. U kiest zelf of u gebruik wilt maken van een grote aula of een kleinere, intieme ruimte.

Er zijn vier familiesuites met een eigen entree. Deze zijn altijd bereikbaar. Elke ruimte is met liefde en zorg ingericht. De natuurlijke elementen en warme kleuren zorgen voor een ontspannen sfeer. Ook de ovenruimte is sfeervol ingericht. Dankzij de familieruimte bij de oven, krijgt u de mogelijkheid nog even rustig na te zitten. De oven zit buiten het zicht, zodat u zelf kunt beslissen wat u wel en niet wilt zien.

Uitvaart regelen bij Crematorium Pelgrimshof

Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Het regelen van een uitvaart kan alleen overweldigend zijn. Iedereen is anders en een crematie is daarom een persoonlijke beleving. Bij Crematorium Pelgrimshof in de gemeente Gemert-Bakel, krijgt uw dierbare de uitvaart die hij verdient. Met of zonder de uitvaartexperts regelt u een afscheid die past bij het leven van uw overleden dierbare. We ondersteunen u graag en hebben als doel om dat afscheid voor u zo zorgeloos mogelijk te maken. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Meer weten over Crematorium Pelgrimshof?

Crematorium Pelgrimhof ligt aan de Peeldijk 18A in Handel, nabij Gemert. Het crematorium is eenvoudig te bereiken voor u en uw dierbaren. Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op info@pelgrimshof.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee.

Adresgegevens

Crematorium Pelgrimshof

Peeldijk 18a
5423 VB in Handel

Routebeschrijving
Zo mooi als het leven!

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy