crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Haarlemmermeer / Crematorium Haarlemmermeer
Haarlemmermeer

Crematorium Haarlemmermeer

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Haarlemmermeer

Tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep ligt het crematorium Haarlemmermeer. Een opvallend gebouw, waarvan het golvende, met sedum bedekte dak, het gevoel geeft dat het volledig in de omgeving is opgenomen. De aparte vormen van dit prachtige uitvaartcentrum in Haarlemmermeer maken de ruimtes binnen ook heel bijzonder en intiem. De grote Haarlemmermeeraula biedt plaats aan ruim 170 belangstellenden, 120 zitplaatsen en 50 staanplaatsen. De kleinere familieaula, Spieringermeeraula, kan 25 personen een plaats bieden, uitermate geschikt om in besloten kring afscheid te nemen bij crematorium Haarlemmermeer.

Bloemstuk

Beeld en geluid in crematorium Haarlemmermeer

Hoe mooi een gebouw van crematorium Haarlemmermeer ook is, u bent hier omdat u afscheid moet nemen van een dierbare. De ervaring leert dat een uitvaart regelen, met veel zorg en aandacht, helpt bij het verwerken van het verlies. Beelden die het leven van de overledene illustreren, brengen herinneringen omhoog, die zelfs af en toe een glimlach opleveren. De muziek, door u op allerlei manieren hier aan te leveren, helpt zeker ook. Tranen mogen er natuurlijk ook zijn. Door na de plechtigheid met elkaar te kunnen praten over de beelden, de gesproken woorden en de muziek wordt de overledene geëerd. Natuurlijk is het verlies niet minder, maar misschien wel wat zachter.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Crematorium Haarlemmermeer?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u bij crematorium Haarlemmermeer. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Haarlemmermeer. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden bij crematorium Haarlemmermeer?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 0614 of mail naar info@crematorium-haarlemmermeer.nl

Bloemstuk

Wijds en intiem afscheid in crematorium Haarlemmermeer

Bespreekt u uw wensen met uw uitvaartverzorger en hij of zij zal samen met u een passend afscheid organiseren, waar u met een warm gevoel op terugkijkt. U kunt in crematorium Haarlemmermeer kiezen voor een plechtigheid overdag of ’s avonds. Wilt u gebruik maken van een 24-uurskamer in crematorium Haarlemmermeer of wilt u liever dat de overledene in ons dienstencentrum verblijft. U weet bij ons altijd vooraf wat daarvan de kosten zijn.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart in crematorium Haarlemmermeer voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de crematie te regelen. Wij kunnen met u een uitvaart regelen, die naar uw wens en toch niet te duur is. Belangrijkste is dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Haarlemmermeer

Hoofdweg 1100
2153 LN Haarlemmermeer

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy