crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Haarlem / Crematorium Sterrenheuvel
Haarlem

Crematorium Sterrenheuvel

Crematorium Sterrenheuvel

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Sterrenheuvel, Crematorium Haarlem, klassiek en stijlvol

Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem heeft een neoclassicistisch voorkomen, terwijl binnen gebruik is gemaakt van moderne duurzame technieken. Een gebouw waar iedereen zich snel welkom voelt. Vanuit de lichte ceremonieruimte, in het centrum van het gebouw, heeft u zicht op de weilanden rondom. De zachte banken en comfortabele kuipstoelen bieden de rust die u nodig heeft. Mocht uw gezelschap groter zijn dan de ceremonieruimte plek biedt, dan kan met behulp van een livestream in de Sterrenheuvel Lounge nog meer mensen de plechtigheid volgen.

Sterrenheuvel aula

Afscheidshuis en Crematorium Haarlem, Sterrenheuvel

Alles onder één dak, van het verzorgen van de overledene, tot en met het laatste afscheid, kunt u hier laten plaatsvinden. Er zijn vijf 24-uurs suites, waar u op de voor u prettige momenten gebruik van kunt maken, om nog zolang mogelijk bij uw naaste te zijn.

Er is één ceremonieruimte met 145 zitplaatsen, allen in een ovaal rondom de kist gesitueerd, waar alle moderne faciliteiten ervoor zorgen dat u een mooi en passend afscheid kunt realiseren. Met projectieschermen langs de wanden, waarop u tijdens het spelen van muziek beelden uit het leven van de overledene kunt laten zien, waardoor iedereen weer even wordt meegenomen in dat leven.

Voorzijde Sterrenheuvel

De Sterrenheuvel Lounge van Crematorium Haarlem niet alleen voor condoleances

Of u nu de ceremonie laat plaatsvinden in Sterrenheuvel of elders, u kunt toch gebruik maken van deze horecagelegenheid. Het is een prachtige plek om in alle rust elkaar te ontmoeten. Staand aan de hoge tafels, of zittend in de comfortabele fauteuils kunt u genieten van goede koffie, een mooie huiswijn en uitgebreid menu. Juist die combinatie maakt het ook voor een condoleance een ontspannen en prettige plek om samen het leven van uw naaste te bespreken en herinneringen te delen.

Sterrenheuvel aula

Bespreek uw wensen voor Crematorium Haarlem, Sterrenheuvel

Elk persoon is anders, elk afscheid dus ook. Juist die speciale eigenschappen en herinneringen kunnen deel worden van een mooie uitvaart. Uw uitvaartbegeleider denkt met u mee om het afscheid zo goed mogelijk te realiseren en de crematie te regelen. Passend bij uw dierbare, de locatie én uw budget.

Bel gerust voor het melden van een overlijden of voor informatie met 085 016 0614 of mail naar info@crematoriuminhaarlem.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Adresgegevens

Crematorium Sterrenheuvel

Crematorium Sterrenheuvel

Vergierdeweg 458
2026 BJ Haarlem

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy