crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Haarlem / Crematorium Haarlem
Haarlem

Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Haarlem, sfeervol en licht, ook ‘s avonds

Crematorium Haarlem was aan de Vergierdeweg met haar modern vormgegeven gebouw altijd al een bijzondere locatie voor een stijlvolle crematie. Na een recente verbouwing is deze sfeer behouden. Open, licht en toch warm, opgetrokken uit hout en glas in gemeente Haarlem. De eenvoud van de constructie nodigt uit tot bezinning. De nieuwe comfortabele zitbanken en speelse beplanting binnen en buiten maken het sfeervol en zorgt voor een fijne crematie en afscheid. Door al het glas leek de binnentuin al deel uit te maken van de aula, nu is dat ook daadwerkelijk een plek waar nog 80 zitplaatsen zijn gerealiseerd. Ook ‘s avonds biedt deze openheid een prachtig decor, het dak is namelijk voor een groot deel van glas. Dus met een mooie sterrenhemel is de sfeer compleet.

Haarlem aula

Moderne faciliteiten op gebied van beeld en geluid in Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem heeft een uitgebreide muziekcollectie voor u beschikbaar, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen CD meebrengen, of een USB stick aanleveren voor het afscheid nemen. Vooraf testen in het crematoria is beslist aan te raden. Uw uitvaartondernemer of uitvaartverzorger zal u hierbij adviseren voor de uitvaart. Uiteraard is er een beamer met een projectiescherm beschikbaar in de aula. Daarnaast is het mogelijk om muziek af te spelen in de ontvangstruimte en condoleanceruimte. Beelden van de overledene kunnen hierbij vertoond worden door de uitvaartverzorgers.

Haarlem aula

Buiten en/of binnen in Crematorium Haarlem

De aula ligt centraal in het gebouw en ligt aan een soort vierkant binnenhof, vergelijkbaar met een kloostertuin met omliggende gangen. De tuin verbindt alle onderdelen van een crematie. De ontvangstruimtes, de aula, de crematie-ruimte zelf, de condoleanceruimte en het columbarium. De rituele rondgang. De kist kan naar wens op verschillende plekken worden geplaatst. Voor grotere gezelschappen kunnen de deuren worden geopend. Met de 80 extra zitplaatsen in de buitenaula kunnen nog meer mensen de plechtigheid bijwonen. U kunt ook alleen de buitenaula reserveren om de uitvaart te verzorgen. Het buitenterras is voorzien van verwarming.

Haarlem buitenkant

Alle dienstverlening onder één dak in Crematorium Haarlem

Sinds de verbouwing is naast een nieuw crematorium ook de mogelijkheid gecreëerd om de overledene hier op te baren. Zo kan zelfs hier de kist pas gesloten worden, als men dat wenst. De aula biedt nu voor 150 personen zitplaatsen en er zijn zo’n 100 staanplaatsen. Ook op het gebied van catering en gebruik van diverse ruimten is veel bespreekbaar. Een familiekamer, de condoleanceruimte met ruim buitenterras en een patio. Bijzonder is natuurlijk ook de avondopenstelling. Deel uw wensen met de uitvaartondernemer. Diens ervaring zal u helpen een mooi afscheid van uw dierbare te realiseren en het regelen van de crematie.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Neem contact op en we bespreken met u alle mogelijkheden voor een afscheid in Crematorium Haarlem.

Bel 085 019 2354 of mail naar info@crematoriuminhaarlem.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Adresgegevens

Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem

Vergierdeweg 271
2026 BJ Haarlem

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy