crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Goutum / Crematorium Goutum
Goutum

Crematorium Goutum

Crematorium Goutum

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Goutum

De uiteenlopende mogelijkheden maken het crematorium in Goutum een bijzondere uitvaartlocatie. Een sfeervolle plek voor een mooi afscheid. De familiekamer vormt een ruimte om vooraf in kleine kring afscheid te nemen. De stijlvolle en stemmige wanddecoraties geven de grote aula een bijzondere sfeer. Deze ruimte biedt zitplaats aan 140 belangstellenden. De mogelijkheden om de kleuren van het licht aan te passen geven een persoonlijk accent.

Dienstruimte Goutum

Grote en kleine gezelschappen in crematorium Goutum

De kleine aula van het crematorium in Goutum biedt ruimte aan 30 personen en voelt als een huiskamer. De koffiekamer heeft 90 zitplaatsen, maar heeft voldoende ruimte voor 250 bezoekers. Hier is mogelijkheid om elkaar te condoleren en eventueel samen iets te drinken en/of eten. In overleg met de uitvaartleider kunt u dit naar uw wens uitbreiden. Bekijk onze tarieven, zodat vooraf duidelijk is wat inbegrepen is in de diverse pakketten.

Buitenruimte in Goutum

Een uitvaart regelen in Goutum?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Goutum. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Kantine Goutum

Muziek en beeld bij crematorium Goutum

Mocht u muziek of beelden een onderdeel van de uitvaart willen laten zijn, is dat uiteraard mogelijk. We vragen u daarvoor uiterlijk 24 uur voor aanvang van de dienst de cd’s of het beeldmateriaal door te geven, zodat een en ander zorgvuldig voorbereid kan worden. Uw uitvaartleider helpt u graag als u hier vragen over heeft.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Goutum.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie in Goutum zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumingoutum.nl

Adresgegevens

Crematorium Goutum

Crematorium Goutum

Yndyk 1
9084 AV Goutum

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy