crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Gouda / Crematorium Gouda
Gouda

Crematorium Gouda

Crematorium Gouda

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Gouda

Aan de Hollandse IJssel in Gouda ligt het crematorium in een parkachtige locatie. De serene aula van het crematorium in Gouda biedt een bijzondere omgeving waar u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Tot wel 400 mensen kunnen de plechtigheid via beeld en geluid volgen in het crematorium in Gouda, waar in de aula zelf 140 zitplaatsen zijn.

Crematorium Gouda buiten zitplaatsen

Prachtige bomenlaan naar crematorium Gouda

Na de plechtigheid wordt de overledene naar het crematorium gebracht, gereden over de prachtige bomenlaan. Bij de crematie kunnen de nabestaanden eventueel aanwezig zijn bij de invoer in de crematieoven. Na een maand kunt u de as ophalen of bijvoorbeeld laten verstrooien. Het crematorium in Gouda informeert u over de vele mogelijkheden die er voor de asbestemming zijn.

Grafkist op een wagen

Een uitvaart regelen in Gouda?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Gouda. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumgouda.nl

Crematorium Gouda buiten zitplaatsen

Koffiekamer met uitzicht in crematorium Gouda

In de sfeervolle koffiekamer, die ook als aula gebruikt kan worden als u een kleiner gezelschap verwacht, kunt u onder het genot van de door u gekozen consumpties samenzijn en met elkaar praten. In deze gemoedelijke ruimte in het crematorium in Gouda zijn ook schermen aanwezig, waarop het leven van de overledene getoond kan worden. Zowel met foto’s als met film. Zomers is in het crematorium in Gouda zelfs toegang tot een terras met prachtig uitzicht over de Hollandse IJssel. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider en bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Gouda

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie in Gouda zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Crematorium Gouda

Crematorium Gouda

Goejanverwelledijk 6
2806 NZ Gouda

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy