crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Goes / Crematorium Goes
Goes

Crematorium Goes

Afbeelding van een kanaal met boten en huizen op de achtergrond

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Goes

Crematorium Het Zeeuwse Land in Goes is alweer het derde crematorium in Zeeland. Het crematorium werd in 2018 geopend en is uitgerust met grote moderne aula, loungeruimte, verzorgingsruimte en familiekamers waar afscheid kan worden genomen van de overledene. De huiselijke en warme ambiance draagt bij aan het beleven van een prachtig en verzorgd afscheid van de dierbare die u verloren bent.

Bloemstuk

Intiem afscheid in Goes

Bij binnenkomst valt, buiten de moderne uitstraling, vooral ook het kleurrijke en huiselijke van het crematorium op. Er vindt altijd maar een uitvaart tegelijk plaats in het crematorium. Er zullen dan ook geen overlappende crematies plaatsvinden. Hierdoor kunnen families voor een bepaalde tijd exclusief gebruik maken van het crematorium en zo in alle rust met elkaar een mooi afscheid ervaren.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Goes?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Goes. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Bloemstuk

Modern crematorium in Goes

Het crematorium in Goes is helemaal van deze tijd en ligt in Goes naast afrit Goes-Zuid van de A58. Het crematorium is daarmee goed bereikbaar. Het crematorium beschikt over voldoende parkeerruimte, waar bovendien oplaadpalen voor zowel elektrische auto?s als fietsen aanwezig zijn. Ook maakt het crematorium in Goes gebruik van de nieuwste apparatuur. Door deze moderne en gebruiksvriendelijke aperatuur is het voor nabestaande mogelijk om, onder begeleiding van het crematorium, zelf de crematie in gang te zetten. Hierdoor wordt een prachtig afscheid nog een stukje persoonlijker.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden van het crematorium in Goes te bespreken

Vertel ons wat een crematie in het crematorium in Goes voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. Bekijkt u ook vast onze pakketten voor een crematie op maat. We helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumingoes.nl

Adresgegevens

Afbeelding van een kanaal met boten en huizen op de achtergrond

Crematorium Goes

Kandtweg 2
4462 HZ Goes

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy