crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Geleen / Crematorium Geleen
Geleen

Crematorium Geleen

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Geleen

De mooie ambiance van het crematorium in Geleen neemt natuurlijk niet het verdriet weg, maar het helpt wel bij het verlichten hiervan. Een mooie herinnering aan het afscheid van een dierbare helpt bij het verwerken. We helpen u graag bij crematorium Geleen bij het vormgeven van dit afscheid in Geleen. Met behulp van onderstaande pakketten kunt u alvast bekijken wat bij u past. Verder zijn uiteraard al uw wensen bespreekbaar, u zult vooraf weten wat u kunt verwachten, ook wat betreft de kosten.

Bloemstuk

Passende beelden en muziek in crematorium Geleen

Ronde banken geven een intiem gevoel aan de ruimte van het crematorium in Geleen. Zowel in de grote aula, waar 250 personen kunnen zitten of staan, als in de kleine – geschikt tot 150 personen – geven de gekleurde glas-in-lood ramen een bijzonder sfeervol licht. Met behulp van moderne faciliteiten voor muziek en het vertonen van beelden, kunt u de plechtigheid in het crematorium in Geleen zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Zo kunt u uw dierbare gedenken zoals dat het beste bij hem of haar past. Dat is een herinnering die blijft en troost.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in bij crematorium Geleen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Geleen. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumingeleen.nl

Bloemstuk

Gezamenlijk gedenken in crematorium Geleen

U kunt kiezen uit verschillende sfeervolle ruimtes waarin een condoleance plaats kan vinden na de plechtigheid. Het crematorium in Geleen is een plek waar anekdotes kunnen worden opgehaald, misschien een traan geplengd, of ook wel eens gelachen worden met de gedachten bij de overledene. Daarbij kunt u de genodigden consumpties naar keuze aanbieden, denk aan koffie met vlaai, of een glas wijn met lekkere hapjes. Bespreek het met uw uitvaartleider en de crematie in Geleen wordt voor u geregeld zoals u het het liefste ziet.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Geleen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij crematorium Geleen. Wij helpen u de crematie in Geleen zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Geleen

Vouershof 1
6161 DB Geleen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy