crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Enschede / Crematorium Enschede
Enschede

Crematorium Enschede

Crematorium Enschede

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Enschede

Het ruim opgezette crematorium in Enschede biedt een grote keuze om een geschikte plek te vinden voor een passend afscheid van uw naaste. Elke ruimte heeft zijn eigen familiekamer, dus u heeft alle tijd zich hier op de dag van de uitvaart voor te bereiden. In de kleine aula van het crematorium in Enschede is zitplaats voor 30 personen, en nog 5 staanplaatsen. Door de ramen die tot de grond reiken, lijkt de buitenomgeving bijna deel van de zaal uit te maken.

Buitendienst in Enschede

Ruimte voor beeld en geluid in crematorium Enschede

Aula Zuid van het crematorium in Enschede biedt plaats voor wel 350 bezoekers, waarvan 180 personen kunnen zitten. Aula West is iets kleiner en is geschikt voor 160 bezoekers waarvan 130 personen een zitplaats kunnen vinden. In alle aula’s van het crematorium in Enschede is het mogelijk om de plechtigheid persoonlijker te maken door beelden te projecteren of een presentatie te vertonen. Lievelingsmuziek van de overledene of muziek dat op een andere manier het leven van de overledene illustreert, levert vaak een mooie bijdrage aan het geheel. Wilt u liever live muziek? Gebruik gerust de piano die in elke aula van het crematorium in Enschede aanwezig is.

Pad naar het crematorium in Enschede

Een uitvaart regelen in Enschede?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Enschede. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Ontvangstruimte in Enschede

Crematie op maat in Enschede

Waar u ook voor kiest om de plechtigheid mee te illustreren, het is raadzaam om vooraf het beeldmateriaal of de muziekopnames te testen in het crematorium in Enschede. Bespreek het met uw uitvaartleider en samen kunt u teleurstellingen op de dag van de uitvaart voorkomen. Na de plechtigheid is er meestal gelegenheid tot condoleren in de gastenkamers. Naast de traditionele koffie en cake zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Bekijkt u in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Een bijzondere uitvaart wordt bepaald door het gezelschap en de ambiance. Hoe u verder invulling geeft aan de plechtigheid en de eventuele condoleance is geheel aan u. Uw uitvaartleider adviseert u graag, maar de nabestaanden van de overledene weten vaak het beste wat een afscheid mooi en passend maakt. Wij regelen een crematie naar uw wens in het crematorium in Enschede.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumenschede.nl

Adresgegevens

Crematorium Enschede

Crematorium Enschede

Usselerrietweg 40
7546 EP Enschede

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy