crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Emmen / Crematorium Emmen
Emmen

Crematorium Emmen

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium in Emmen

In de aula van het crematorium in Emmen zijn 130 zitplaatsen en nog 75 staanplaatsen. Voor een intiem afscheid, waar maximaal 19 personen bij aanwezig zijn, kan ook de familiekamer gebruikt worden. Alle faciliteiten voor sprekers, muziek en beeld zijn aanwezig. De condoleanceruimte in het crematorium in Emmen kan niet alleen voor na de plechtigheid gebruikt worden, maar is ook voor maximaal 70 personen voor een meer informele plechtigheid geschikt. Alles kan naar uw wens geregeld worden.

Bloemstuk

Passend, persoonlijk afscheid in crematorium Emmen

Niet alleen kan in het crematorium in Emmen met de ruimtes flexibel worden omgesprongen, ook met de mogelijkheden voor beeld en geluid. Om een afscheid persoonlijk te maken, is het prettig om een of meerdere sprekers over het leven van de overledene te laten vertellen. Muziek naar de smaak van de overledene, of passend bij de eventuele beelden die getoond worden. Wij zorgen dat alles voor u naar wens is in het crematorium in Emmen. Er zijn veel manieren of rituelen die het leven van een dierbare heel dichtbij laten zijn. Herinneringen die helen in deze periode van verdriet.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Emmen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Emmen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminemmen.nl

Bloemstuk

Herinneren en herdenken in crematorium Emmen

Vaak is het prettig om na de plechtigheid de gelegenheid te hebben de naasten te condoleren. Daarbij is het mogelijk om de aanwezigen een hapje of een drankje aan te bieden. Dat kan variëren van koffie met cake, of een goed glas wijn met iets hartigs. Of zo uitgebreid als u het zelf wilt mogelijk. Alles is bespreekbaar bij het crematorium in Emmen, maar kijkt u even in het pakket van uw keuze wat is inbegrepen en wat niet. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u met uw uitvaartleider alles bespreken.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Emmen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Emmen zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Emmen

Meerdijk 74
7825 TH Emmen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy