crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Eindhoven / Crematorium Eindhoven
Eindhoven

Crematorium Eindhoven

Crematorium Eindhoven

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Rijtackers in Eindhoven

Het crematorium Rijtackers in Eindhoven beschikt over verschillende ruimtes waar nabestaanden en belangstellenden gebruik van kunnen maken tijdens de uitvaart. In de familiekamers kunnen de naaste familieleden nog even samenkomen voordat de uitvaart begint. Afhankelijk van het aantal genodigden kunt u kiezen voor de grote aula of de kleine van het crematorium Rijtackers in Eindhoven. De kleine aula geeft door de plaatsing van de stoelen in een kring om de kist een heel intiem gevoel. De kleurrijke glas-in-loodramen van het crematorium in Eindhoven laten het licht op een bijzondere manier naar binnen vallen.

Eindhoven aula

Bespreek uw wensen voor een crematie in Eindhoven

De crematieplechtigheid kan met behulp van muziek en beeld heel persoonlijk gemaakt worden. Afgewisseld met enkele sprekers eventueel, misschien zelfs live-muziek, alles is bespreekbaar. Er is veel mogelijk in het crematorium en uitvaartcentrum in Eindhoven. Onze pakketten geven u daar een goed beeld van. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en u weet vooraf wat de kosten zullen zijn. Een maand na de crematie zal het crematorium en uitvaartcentrum in Eindhoven contact met u opnemen om u te helpen bij de keuze van de asbestemming.

Eindhoven tuin

Een uitvaart regelen in Eindhoven?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u bij het crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium Rijtackers in Eindhoven. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 1624  of mail naar info@crematoriumineindhoven.nl

Eindhoven aula

Ruimte in crematorium Eindhoven

In beide aula’s van het crematorium Rijtackers in Eindhoven is het kleurgebruik heel sprekend. Ook de koffiekamers zijn fris gekleurd en warm door het gebruik van hout. Alle ruimtes waarover het crematorium en uitvaartcentrum Rijktackers in Eindhoven beschikt, hebben een eigen sfeer. Natuurlijk is de reden waarom u gebruik maakt van deze ruimtes verdrietig, toch kan de manier waarop u het afscheid vorm geeft troost bieden. Gezamenlijk het leven herdenken van een dierbare in een ambiance die daarbij goed past, kan prettig zijn. En of u daarbij de behoefte voelt aan koffie, thee of liever een glaasje wijn, is aan u. Wij regelen voor u wat u wilt in het crematorium in Eindhoven.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Eindhoven

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium Rijtackers in Eindhoven voor u uniek zou maken, dan kijken we samen met de uitvaartverzorger naar de mogelijkheden voor het verzorgen en regelen van de crematie. We helpen u de uitvaart zo te organiseren dat het past bij uw uitvaartwensen en u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 1624

Adresgegevens

Crematorium Eindhoven

Crematorium Eindhoven

Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ Eindhoven

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy