crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Eelderwolde / Crematorium Ommeland en Stad
Eelderwolde

Crematorium Ommeland en Stad

Crematie Compact

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Ommeland en Stad

Op de rand van Hoogkerk, op een steenworp afstand van de stad Groningen, ligt het nieuwe Crematorium Ommeland en Stad. Het crematorium Ommeland is een modern en duurzaam gebouw met 150 zonnepanelen op het dak.

Op een moment dat u afscheid moet nemen van een dierbare, heeft u wel andere zaken aan uw hoofd. Bij Crematorium Ommeland en Stad nemen we graag wat van die zorgen van u over. Wij ondersteunen u met een waardevol afscheid in een modern, strak en licht gebouw met genoeg warme aspecten om een sfeervol geheel te vormen.

Ruimte, mogelijkheden en tijd in Crematorium Ommeland en Stad

Juist omdat het zo’n nieuw gebouw is zijn ook de mogelijkheden divers. De flexibiliteit van de verschillende ruimtes is groot. Met verplaatsbare tussenwanden kunnen ze worden aangepast aan elk gezelschap. Bij de entree komt iedereen binnen, waarna men elkaar in de foyer kan begroeten en zelfs al een consumptie kan nuttigen. Vervolgens loopt men door een soort overgangsruimte naar de ceremonieruimte. Die overgangsruimte zorgt ervoor dat iedereen rustig wordt. De familiekamers, die met een eigen sleutel in de tijd voor de uitvaart gebruikt kunnen worden, grenzen aan deze ruimte. Na de ceremonie komt u hier ook weer terug.

Moderne faciliteiten uitvaartcentrum Ommeland en Stad

Crematorium Ommeland en Stad heeft veel moderne faciliteiten. Hierdoor kunt u volledig op uw manier afscheid nemen. Het crematorium kent vier opbaarkamers, een sfeervolle foyer, een familiekamer, een lichte en grote ceremonieruimte met 156 zitplekken, een park van 4 hectare geschikt voor asbestemming en één tarief voor afscheidsceremonies.

Nadat de as een maand is bewaard, krijgt u de mogelijkheid het bij te zetten of uit te strooien. Bij het crematorium zijn daarvoor verschillende mogelijkheden.

Plek voor iedereen in Crematorium Ommeland en Stad

In de ceremonieruimte met uitzicht over het groene gedenkpark vindt het afscheid plaats. Hier zijn 156 zitplekken. Daarnaast is er voldoende ruimte om te staan of kan eventueel uitgeweken worden naar de foyer, waar de plechtigheid via een scherm te volgen is. Na de plechtigheid waarbij uiteraard alle mogelijkheden voor beeld en geluid aanwezig zijn, kunt u gebruik maken van de foyer. Hier lopen de keuzes uiteen van speciaalbier met bitterballen tot koffie met cake. Alles wordt met verse ingrediënten bereid en zo mogelijk op de dag van de dienst zelf.

Wat u wenst, realiseren wij bij Crematorium Ommeland en Stad

Om een uitvaart persoonlijk en uniek te maken zijn soms maar kleine dingen nodig en soms lijkt dat onmogelijk. Voor het regelen van een crematie bij Crematorium Ommeland en Stad denkt Crematorium24 graag met u mee. Een afscheid is een laatste herinnering aan een dierbare en die moet mooi en passend zijn.

Neem contact op

Bel gerust als u vragen heeft of een overlijden wilt melden. We zijn 24/7 bereikbaar op het met nummer 085 019 7540. We bespreken samen met u alle mogelijkheden voor een afscheid in Crematorium Ommeland en Stad. Mailen kan ook, naar info@crematoriumin24.nl.

Bereikbaarheid van crematorium Ommeland en Stad

Je vindt het crematorium tussen de wijk Ter Borch in Eelderwolde en de A7 bij Hoogkerk. Crematorium Ommeland en Stad ligt vlakbij het Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk aan de A7. De locatie is per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Bij het crematorium is voor minder validen een rolstoel beschikbaar.

Adresgegevens

Crematie Compact

Crematorium Ommeland en Stad

Borchsingel 47
9766 PP Eelderwolde

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy