crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Ede / Crematorium Ede
Ede

Crematorium Ede

Crematorium Ede

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2299,00

Crematorium Ede

Hoewel de grote aula van het crematorium in Ede ruimte biedt voor 130 zitplaatsen en ook nog uit te breiden is met wel 120 staanplaatsen, oogt de ruimte heel intiem. Het mooie uitzicht op de bossen is in de verschillende jaargetijden telkens weer anders. Door de hoge ramen lijkt het interieur bijna over te lopen in de buitenruimte. De vleugel die hier staat, geeft van zichzelf al sfeer, maar kan uiteraard ook gebruikt worden om het afscheid een muzikaal tintje te geven. De veelzijdigheid van dit crematorium biedt alle ruimte voor een mooie crematie in Ede.

Ede aula

Presentatiemogelijkheden in crematorium Ede

Het is in het crematorium in Ede mogelijk om de plechtigheid te volgen als er meer dan 250 belangstellenden zijn. In de ontvangsthal zal het dan ook goed te horen en te zien zijn. In de grote koffiekamer is er de mogelijkheid om een laptop aan te sluiten op een beamer. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. En bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

Ede aula

Een uitvaart regelen in Ede?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Ede. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7504 of mail naar info@crematoriuminede.nl

Ede aula

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2299,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Altijd een warm & waardig afscheid
Persoonlijk en betrokken contact
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Adresgegevens

Crematorium Ede

Crematorium Ede

Slingerboslaan 15
6718 ZA Ede

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

U kunt bij ons terecht in diverse crematoria bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy