crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Driehuis / Crematorium Driehuis
Driehuis

Crematorium Driehuis

Afbeelding van de binnenstad

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Driehuis

Het is niet alleen de historie die het crematorium in Driehuis bijzonder maakt, maar ook het prachtige gedenkpark en de stijlvolle ruimtes. Bij de ingang van het crematorium in Driehuis zijn de familiekamers en ontvangstkamers. In een van deze vriendelijk ingerichte kamers kan de familie samenkomen en zich voorbereiden op het afscheid. Intussen kunnen de belangstellenden in de andere ruimte alvast elkaar ontmoeten en het condoleanceregister tekenen. De plechtigheid vindt aan de andere kant van het park plaats, waar een kleine wandeling voor nodig is. Bij slecht weer worden hiervoor paraplu’s uitgedeeld en vervoer verzorgd voor degenen die slecht ter been zijn.

Bloemstuk

Monumentaal gedenken in crematorium Driehuis

Het crematorium in Driehuis ligt op een uitgestrekt, heuvelachtige terrein met heel veel groen. Dit draagt bij aan de unieke, rustgevende sfeer. Voor crematies zijn er twee aula’s beschikbaar: de oudste, monumentale aula, de Marius Poelzaal, is in Art Decostijl ingericht en geeft ruimte aan ongeveer 60 mensen, een orgel en een vleugel staan tot uw beschikking. Die zijn er ook in de grootste aula, de Dudokzaal. Deze zaal ligt nog ietsje verder dan de Marius Poelzaal, bovenop een heuvel. De wandeling ernaartoe is erg mooi. Uiteraard is er vervoer voor degenen die wat minder goed ter been zijn. Hier is plaats voor 170 belangstellenden. Vanuit de stijlvolle, lichte ruimte van het crematorium in Driehuis heeft u zicht op de eeuwenoude bomen van het park.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Driehuis?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Driehuis. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdriehuis.nl

Bloemstuk

Moderne faciliteiten voor een crematie in crematorium Driehuis

Ook al geeft de bijzondere sfeer bij het crematorium in Driehuis misschien de indruk dat u terug in de tijd gaat, het crematorium in Driehuis beschikt uiteraard over hedendaagse faciliteiten. Zo zijn ook de mogelijkheden voor het afspelen van muziek of beeld beslist van deze tijd. In overleg met uw uitvaartbegeleider kunt u het uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid aanleveren op cd, dvd, of mp3. Voor het moment na de plechtigheid kunt u in het crematorium in Driehuis kiezen uit meerdere ruimtes. Bijvoorbeeld de kleinere Dennenzaal, waar de lichtinval erg mooi is, of de Kastanjezaal met een sfeervolle haard, de Lindenzaal met zijn hoge plafond en bijzondere verlichting. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Bekijk onze pakketten zodat u vooraf weet wat inbegrepen is en wat niet.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Driehuis

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Driehuis zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Afbeelding van de binnenstad

Crematorium Driehuis

Duin- en Kruidbergerweg 6
1985 HG Driehuis

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy