crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Drachten / Crematorium Drachten
Drachten

Crematorium Drachten

Crematorium Drachten

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Drachten

De grote aula van het crematorium in Drachten heeft een indrukwekkende raampartij achter de sprekers en de plek waar eventueel de kist kan staan. In het midden biedt het zicht op een indrukwekkende vijver met veel groen. De veelkleurige ramen lijken wel een kunstwerk op zich. Dit geeft een mooi decor voor de plechtigheid die zich ervoor afspeelt. Er is plaats om te zitten voor zo’n 150 gasten en daarnaast nog 100 staanplaatsen. Mochten er nog meer belangstellenden zijn, kunnen nog 100 personen vanuit de ontvangsthal de plechtigheid volgen via beeldschermen, met geluid.

Fontein in crematorium Drachten

Ruimte voor rust in Crematorium Drachten

In de ruime familiekamer van het crematorium in Drachten kan de familie voor de plechtigheid nog even tot zichzelf komen en zich voorbereiden op het afscheid. Dit kan met een klein gezelschap naasten, maar als er een grotere groep familieleden of naaste vrienden is, kan de aangrenzende ruimte erbij getrokken worden. Zo kan toch iedereen samen zijn op een emotioneel moment als deze. Een deel van de sfeer van een mooie afscheid wordt bepaald door muziek en beeld. het crematorium in Drachten beschikt over een professionele geluidsinstallatie en beeldschermen, waarop uw zelf aangeleverde muziek en foto’s kunnen worden afgespeeld.

Aula Crematorium Drachten

Een uitvaart regelen in Drachten?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Drachten. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Dienstruimte in crematorium Drachten

Een mooie locatie voor een goed geregeld afscheid in Drachten

Na de plechtigheid is er eventueel gelegenheid voor een condoleance. Bekijkt u ook onze pakketten zodat u weet wat inbegrepen is en wat niet. De gezellige, warm getinte koffiekamer in het crematorium in Drachten is voorzien van robuuste meubels, lekker zittende stoelen en twee meer intieme zithoeken, waarmee een gevoel van huiselijkheid gecreëerd is. Het terras is ook gezellig ingericht met comfortabel en robuust buitenmeubilair, lokaal gemaakt in Drachten. Een passend afscheid van een overleden helpt bij het verwerkingsproces. Het is dan ook zeer wenselijk dat alles goed verloopt. Uw uitvaartleider helpt u daar graag bij.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Drachten

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Drachten voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdrachten.nl

Adresgegevens

Crematorium Drachten

Crematorium Drachten

Rydwei 3
2918 SB Drachten

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy